HomePortfolio

Portfolio

Credibly reintermediate backend ideas for cross-platform models. Continually reintermediate integrated processes through technically sound intellectual capital. Holistically foster superior methodologies without market-driven best practices.
bosvallei-banbouw-bangroep-1
bosvallei-banbouw-bangroep-2
bosvallei-banbouw-bangroep-3

In de jonge wijk Meerhoven aan de rand van Eindhoven, komt in de buurt Bosrijk het project Bosvallei. Eindhoven, de stad die innovatie ademt en zich tot de dag van vandaag blijft ontwikkelen, behoort tot een van de slimste regio’s ter wereld. Met het vizier op de toekomst gericht en waardering voor het verleden is Eindhoven een bruisende stad die barst van de creativiteit en design. Bosrijk is als buurt in Meerhoven een groene oase en kenmerkt zich door het “clusteren” van wonen, waardoor er variatie ontstaat in ruimte en beleving.

theresiakwartier-banbouw-bangroep-rezidenz-1
theresiakwartier-banbouw-bangroep-rezidenz-2
theresiakwartier-banbouw-bangroep-rezidenz-3

BanBouw realiseert in samenwerking met Rezidenz Development het Theresiakwartier. Een plek met een geheel eigen karakter. In hartje Raamdonksveer worden hier, verdeeld over 3 zones een nieuwbouw voor een brede doelgroep bewoners en een dagbehandelingscentrum waar nieuwe vormen van zorg worden aangeboden.

bangroep-zuiver-bosrijk-meerhoven
bangroep-zuiver-bosrijk-meerhoven
bangroep-zuiver-bosrijk-meerhoven

Zuiver Bosrijk bestaat uit drie bebouwingen tussen de bomen in Meerhoven genaamd De Kruin, De Stam en De Bast. Deze bewoningen omvatten in totaal 32 woningen, verdeeld in clusters van 8 tot 13 woningen. Deze worden volledig uitgevoerd in kruislaaghout (CLT).

bangroep-parc-fontaine
bangroep-parc-fontaine
bangroep-parc-fontaine

Direct aan het Stadswandelpark is iets moois ontstaan: Parc Fontaine. Deze luxe woonomgeving biedt het beste van twee werelden: de rust van het Stadswandelpark pal voor de deur, maar anderzijds ook de gezelligheid en het comfort van de binnenstad op enkele minuten loopafstand.