BanGroep, ons verhaal

Eén sterke familie
gijs-van-doorn-bangroep
We hebben uitsluitend uitstekende mensen aan boord.

Twee hoofdletters, één woord, nul spaties, zeven organisaties en een stichting. De BanGroep bestaat uit BanBouw, Fixxed, Arcon bv, Rezidenz Development, Van Eck Trappen & Kozijnen, Place for Bizz, Lemon Suites en Stichting BanFonds Natura.

Deze organisaties hebben een duidelijke eigen identiteit en bedrijfsvoering, maar ze zijn uit hetzelfde dynamische en ambitieuze hout gesneden. Onder de vlag van de BanGroep benadrukken we dat we één sterke familie zijn, bij ons is het geheel groter dan de som der delen.

Voor de fundering van de BanGroep gaan we terug naar 1926, niet iedereen zal het zich meer herinneren, toen BanBouw werd opgericht door de opa van huidige directeur/eigenaar Jack Aldenhoven. Tegenwoordig is BanBouw uitgegroeid tot een ijzersterk en buitengewoon veelzijdig bedrijf, met uitsluitend uitstekende mensen aan boord. Datzelfde geldt voor alle andere bedrijven binnen de groep. Zeven krachtige en verschillende bedrijven die elkaar goed aanvullen. Die veelzijdigheid maakt ons sterk.

Gijs van Doorn, directeur BanGroep

01234567890

Bedrijven

Van ontwikkeling tot onderhoud

012345678900123456789001234567890+

Collega's

Samen bereiken wij het in de bouw

0123456789001234567890

Gemiddelde leeftijd

Een diverse en jonge groep collega’s

Over de BanGroep

bangroep-geschiedenis

Een stukjeGeschiedenis

Voor de fundering van de BanGroep gaan we naar 1926, toen Bouwbedrijf J. Aldenhoven werd opgericht door de opa van onze huidige eigenaar Jack Aldenhoven.  Het familiebedrijf groeide door tot het huidige BanBouw, wat niet meer uit de regio weg te denken is. Nu staat er een ijzersterke bedrijvengroep met uitstekende mensen aan boord.

Via Stichting BanFonds Natura geeft de BanGroep iets terug aan de lokale natuur en samenleving in Noord-Brabant – daar waar het domein van de BanGroep is. Met diverse projecten, activiteiten en initiatieven zorgen we er mede voor dat ook toekomstige generaties kunnen genieten van het moois dat onze natuur te bieden heeft.

bangroep-achterban

Onze glossyDe AchterBan

De AchterBan is hét magazine van de BanGroep: een tijdschrift dat zich kenmerkt door een glimmende en glanzende opmaak. Is dat niet een beetje té, voor een nuchter Brabants bedrijf, vroegen we ons heel even af. Maar dat vinden we niet. Onze organisatie straalt en glanst en daar mogen we best een beetje trots op zijn.

Onze missie
& visie

De bewoner en eindgebruiker staan bij ons centraal. Door onze krachten te bundelen en stappen extra te zetten waar anderen stoppen, creëren we het ultieme woon- en leefgeluk. Onze ambitie is om bij te dragen aan een duurzame, prettige en hoogwaardige leefomgeving. Wij bouwen aan de toekomst, voor de huidige generatie en de generaties die volgen.
bangroep-missie-visie

From concept
to creation

You've come to the right place. Enter your email address and get construction inspiration, trending solutions and project tips delivered straight to your inbox.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2020/09/post_18-1280x640.jpg