Place for Bizz Eindhoven De Hurk

Place for Bizz de Hurk is een bedrijvencentrum in Eindhoven aan de snelweg A2. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw van circa 2.500 m² met daarnaast 4 geschakelde kantoorvilla’s van circa 500 m² elk.

Place for Bizz de Hurk is een bedrijvencentrum in Eindhoven aan de snelweg A2. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw van circa 2.500 m² met daarnaast 4 geschakelde kantoorvilla’s van circa 500 m² elk. Het kantoorgebouw tegenover afrit 31 waar de A2 aansluit op de Noord-Brabantlaan is een interessante blikvanger. De aandacht wordt getrokken door de grote glazen gevel met een subtiele kleurschakering.

Het pand bevat een receptie, representatieve vergader- en spreekruimten en is verder onderverdeeld in kantoorunits. Uniek aan het concept is de ligging aan het water. Na de transformatie in 2008 is het tweede deel van het pand in 2019 verbouwd. Na de verbouwing is het pand uitgebreid met een algemene ruimte, flexibele werkplekken en een restaurant gerealiseerd worden. Op de begane grond is ook een luxe meetingcenter gebouwd waar bedrijven uit de regio per dag of dagdeel gebruik van kunnen maken.

Oppervlakte :
ca. 5.000m²
Kantoorruimtes:
65+