Residentie Moller

Service Residentie Moller is gevestigd in het voormalige schoolgebouw van het Dr. Mollercollege in hartje Waalwijk. Het oude monumentale pand dateert uit 1953 en is omgetoverd tot een prachtige residentie waar de bewoners zorgeloos kunnen wonen in een luxe sfeer.

Service Residentie Moller is gevestigd in het voormalige schoolgebouw van het Dr. Mollercollege in hartje Waalwijk. Het oude monumentale pand dateert uit 1953 en is omgetoverd tot een prachtige residentie waar de bewoners zorgeloos kunnen wonen in een luxe sfeer. Het gebouw is gesitueerd rondom een prachtige binnentuin, die de gelegenheid biedt om te genieten van het buitenleven.

Voorzien van alle gemakken kunnen genieten van een aangename leefomgeving, dat is mogelijk in Moller Service Residentie.

Ik wist meteen, dáár wil ik wonen. Dank jullie wel voor de behartiging van onze belangen, voor de aandacht voor ons welzijn, voor de hulp die geboden werd en wordt  als er echt ondersteunende zorg nodig blijkt te zijn. Dank je wel voor de onvoorwaardelijke inzet en de hechte basis van onderling vertrouwen.

Mevrouw van der Horst-Braks, bewoonster Residentie Moller.

Opgeleverd:
2021
Aantal appartementen:
47
Historie:
Oud monumentaal schoolgebouw