Fixxed

Fixxed is gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer.

Over Fixxed

Fixxed is gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer. Dit alles wordt in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en partners gerealiseerd.

Fixxed creëert een leef- en werkomgeving waarin men zich (weer) prettig voelt en waarin iedereen zichzelf kan zijn. Ze denken mee over hoe een leefomgeving duurzaam, leefbaar en toekomstbestendig gemaakt kan worden, waarin de behoefte van de bewoner en/of gebruiker centraal staat.

Onze mensen zijn de gezichten van Fixxed en de drijvende krachten achter het succes. Bij ons werken veelzijdige, vakkundige en vriendelijke collega’s met maar één gezamenlijk doel: tevreden bewoners en gebruikers. Samen en voor elkaar!

Ons geavanceerde systeem, BouwWorks, professionaliseert en digitaliseert het complete projectproces van begin tot eind. Dit alles resulteert in een nog sneller en bovendien efficiënter proces met minder faalkosten, betere communicatie en minder garantiewerk.

Meer informatie over Fixxed vind je op www.banbouw-fixxed.nl.

fixxed-foto5
fixxed-foto4
fixxed-foto3
fixxed-foto2
fixxed-foto1

Op het gebied van alleen al reparatie-onderhoud moet je denken aan tienduizend woningen per jaar. Daarnaast onderhouden we ook gangen en algemene ruimtes – alles wat een opdrachtgever wil.

Innovatie

Ons BouwWorks-systeem professionaliseert en digitaliseert het complete projectproces, van begin tot eind. Dit alles resulteert in een nog sneller en bovendien efficiënter proces met minder faalkosten, betere communicatie en minder garantiewerkzaamheden. Alles wordt van start tot finish vastgelegd in het systeem waardoor alle relevante informatie direct beschikbaar is voor de juiste personen.
bangroep-fixxed-contact

Fixxed

Bezoek ons aan de Collseweg in Nuenen of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adres
Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
E-mail
info@banbouw-fixxed.nl
Telefoonnummer
040-2831905