Samen voor een betere toekomst

Ontwikkelen

Gebiedsontwikkelingen en vastgoed

Bouwen

Maatwerk is onze de kracht.

Beheren

Optimaal administratief en technische beheer.

Verhuren

We verhuren we in elk segment.

Onderhouden

Een leef- en werkomgeving waarin iedereen zich prettig voelt.

Jij zorgt dat alle financiële en administratieve zaken binnen de verhuur- en beheerportefeuille van Lemon Suites optimaal en soepel verlopen.

Van Eck Trappen & KozijnenMontage medewerker

Als montagemedewerker ga je je bezighouden met de productie van kozijnen. In deze functie heb je een breed takenpakket waarin je werkzaam bent op zowel de voor- als afmontage.

Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de planning, kostenbewaking, tijdsbewaking, het controleren van de werktekeningen en het uitvoeren van overige voorbereidende taken.

Met een volledig ingerichte bus, de juiste materialen en een iPad met de dagplanning, rijdt je door de regio om de meest diverse reparatie- en onderhoudsklussen uit te voeren.

Afhankelijk van het service- en onderhoudsteam waarin je werkzaam bent houd je je dagelijks bezig met mutatie, reparatie of renovatie- en verbouw werkzaamheden.

Arcon houtconstructiesModelleur

Je bent verantwoordelijk voor het voor het detail technisch uitwerken van onze bouwprojecten. Vanaf het definitieve ontwerp ben je verantwoordelijk voor de juiste werk- en productietekeningen.

Geen zesjes of zevens, maar achten en negens

De naam van Maurits Nooijen staat al bijna tien jaar op het personeelsoverzicht van een van onze bedrijven: BanBouw. Van nature is hij financial controller, maar parallel aan de ontwikkeling van de BanGroep is ook zijn functie geleidelijk veranderd.

Een decennium, het is een periode waarin er heel wat kan veranderen. In 2011 was BanBouw een redelijk traditioneel handelend aannemersbedrijf met ongeveer veertig mensen op de loonlijst. De kredietcrisis was al een tijdje onderweg, maar de grootste klap moest nog komen. Maurits: “Een half jaar nadat ik begon, kreeg de bouwsector écht rake klappen. Ook wij. BanBouw moest flink reorganiseren. Er moesten twintig mensen uit om te kunnen overleven.

Toch heeft het familiebedrijf altijd zwarte cijfers kunnen schrijven, vertelt de inwoner van Stiphout. “Maar in mijn begintijd bij BanBouw moest het roer om. Onze onderhoudsdienst, nu Fixxed geheten, is toen in korte tijd versterkt en één van de pijlers van ons bedrijf geworden. De gedachte daarachter: in crisistijden is er minder nieuwbouw, maar wordt er meer geïnvesteerd in bestaande bouw. Zo hoopten we minder gevoelig te worden voor conjuncturele schommelingen.”

We willen onze cultuur, die plat is en korte lijnen heeft, in stand houden. Een open cultuur is een van de belangrijkste eigenschappen de BanGroep.

De voorbije jaren is de familie van BanBouw een stuk gegroeid, laat het organogram van de overkoepelende BanGroep zien. BanBouw is het meest aanwezige familielid, maar zusters als Place for Bizz en Lemon Suites en onderhoudstak Fixxed hebben een aardige groeispurt achter de rug – en zijn nog steeds volop in ontwikkeling. Extra managementlagen laat het schema evenwel niet zien. “Dat is ook niet de bedoeling. We willen onze cultuur, die plat is en korte lijnen heeft, in stand houden. In ons pand zitten weliswaar binnendeuren, maar de meeste staan altijd open. Een open cultuur is een van de belangrijkste eigenschappen van BanBouw en de BanGroep.”

Nóg een kernwaarde van de bedrijvengroep: goede mensen aannemen. “Geen zesjes of zevens, maar achten en negens. Soms moet je daardoor wat langer zoeken om een vacature in te vullen, maar dat is dan maar zo. Ons lage personeelsverloop, de klanttevredenheid en ons gevoel zeggen ons dat dit de juiste aanpak is. Ik zie de mensen die hier werken niet zozeer als medewerkers, maar meer als ambassadeurs die trots zijn op hun werk en werkgever. Onze mensen zijn het kapitaal. We investeren ook veel in het opleiden van goede mensen. Onze bedrijven zijn echt leerbedrijven en we werken nauw samen met bijvoorbeeld Summa Bouw en Fontys.”

“We doen ook veel om onze mensen betrokken te houden. De personeelsverenigingen organiseren van alles: een sportdag in de zomer waarbij het hele gezin welkom is, een stamppotavond in het najaar waar we onze collega’s bijpraten over bedrijfsontwikkelingen, feestavondjes, een leuke kerstactiviteit en nog wel meer moois.”

maurits-nooijen-achten-en-negens

Eén sterke
familie

Uitdagende projecten
Werk mee aan de meest bijzondere projecten het zuiden van Nederland.
Doorgroeimogelijkheden
Wij bieden je vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.
Prettig en gezonde werksfeer
Naast hard werken vinden wij ontspanning minstens net zo belangrijk.
Gezonde en groeiende organisatie
Door onze kracht van samenwerken zijn we een gezonde en stabiele organisatie.

    Wij zijn de BanGroep

    Samen ontwikkelen, bouwen, onderhouden, verhuren en beheren. Wij verbinden de juiste vakmensen, bundelen onze krachten en zetten samen stappen die anderen niet zetten. Op deze manier creëren we woon- en werkgeluk. Dát zijn de kenmerken van de BanGroep. We zijn een van oudsher familiebedrijf dat in de afgelopen jaren uitgroeide tot een ijzersterke bedrijvengroep met uitstekende mensen aan boord. Kom jij onze familie versterken?