Lemon Suites

Lemon Suites is een full service dienstverlener die de opdrachtgever in het hele traject van verhuur tot en met beheer ontzorgt. Zij onderscheiden zich van andere verhuurmakelaars en beheerders door inzet, gedegen marktkennis en proactieve houding.

Over Lemon Suites

Lemon Suites is ontstaan uit een samenwerking tussen twee marktpartijen die samen beschikken over tientallen jaren ervaring in het succesvol verhuren en beheren van onroerend goed: Van Santvoort Makelaars en BanBouw. Door elkaars expertises te bundelen is Lemon Suites in staat om op een efficiënte en daadkrachtige manier een totaal oplossing te bieden voor haar opdrachtgevers. Met een nieuwe en verfrissende werkwijze maakt Lemon Suites de juiste match tussen verhuurder en huurder en is uw investering in betrouwbare handen.

Vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven bemiddelen zij in de verhuur en beheer van woonruimte in voornamelijk de regio Zuidoost-Brabant. Elke keer weer zoekt Lemon Suites naar de perfecte match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met het uitgebreide netwerk en ruime database van woningzoekenden verhuurt Lemon Suites in elk segment. Van kamer tot villa, in stad en dorp.

Lemon Suites is een full service dienstverlener die de opdrachtgever in het hele traject van verhuur tot en met beheer ontzorgt. Zij onderscheiden zich van andere verhuurmakelaars en beheerders door inzet, gedegen marktkennis en proactieve houding. Lemon Suites maakt geen beloftes die ze niet kunnen nakomen en streven voortdurend naar verdere optimalisering van onze dienstverlening door het efficiënter inzetten van systemen en diensten.

bangroep-lemon-suites-1

Wij zoeken de match tussen tevreden huurders en verhuurders.

Totale ontzorging

Door ruime ervaring is Lemon Suites zich als geen andere van bewust dat opdrachtgevers graag genieten van de lusten van hun investering, maar niet van de bijkomende lasten. Met een uitgebreide database aan woningzoekende vinden zij in no-time een duurzame huurder voor uw woning. Daarnaast zorgt ons moderne beheersysteem voor een optimaal administratief en technische beheer van uw woning waarbij u in één oogopslag altijd beschikt over de meest actuele status. Dit in combinatie met de mogelijkheid om ook de storingen/reparatieverzoeken van uw woning, voor een scherp tarief, af te kopen zorgt ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten van de lusten!
bangroep-lemonsuites-contact

Lemon Suites

Bezoek ons aan de Boutenslaan in Eindhoven of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adres
Boutenslaan 195a, 5654 AN Eindhoven
E-mail
home@lemonsuites.nl
Telefoonnummer
088-0227112