Place for Bizz

Place for Bizz exploiteert al meer dan 40 jaar business centers. Zij bieden verschillende manieren om te werken, in een eigen of een gedeeld kantoor of in één van de flexomgevingen.

Over Place for Bizz

Place for Bizz exploiteert al meer dan 40 jaar business centers. Zij bieden verschillende manieren om te werken, in een eigen of een gedeeld kantoor of in één van de flexomgevingen. In 1980 openden Place for Bizz haar eerste business center in Valkenswaard. Door de jaren heen hebben zij al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Momenteel is Place for Bizz met ruim 15.000 m2 een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de Brainport Regio.

Met fullservice business centers in EindhovenHelmond en Valkenswaard biedt Place for Bizz flexibele en vaste huisvesting voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen.

Bij Place for Bizz geloven ze dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen zij voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen, want bij Place for Bizz zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen.

bangroep-place-for-bizz-1
bangroep-place-for-bizz-1
bangroep-place-for-bizz-1
bangroep-place-for-bizz-1

Voor ons is het belangrijk dat huurders zich thuis voelen in onze omgeving.

Nieuwe kansen

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen we voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen, want we zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen. We doen er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt. Een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.
bangroep-place-for-bizz

Place for Bizz

Bezoek ons aan de Hurksestraat in Eindhoven of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adres
Hurksestraat 60, 5652 AL Eindhoven
E-mail
info@placeforbizz.nl
Telefoonnummer
040-2631111