Rezidenz Development

Rezidenz, afgeleid van resideren, betekent letterlijk: leven, verblijven en wonen. Misschien wel de meest betekenisvolle tijdinvulling van het leven. De woning en woonomgeving vormt hierin het decor en Rezidenz gelooft dat dit bijdraagt aan het welbevinden van mensen.

Over Rezidenz Development

Rezidenz, afgeleid van resideren, betekent letterlijk: leven, verblijven en wonen. Misschien wel de meest betekenisvolle tijdinvulling van het leven. De woning en woonomgeving vormt hierin het decor en Rezidenz gelooft dat dit bijdraagt aan het welbevinden van mensen. Zij helpen mensen bouwen aan dat ideaal. Dat is wat hen drijft bij de start van een gebiedsontwikkeling.

In de bedrijfsfilosofie staat – evenals verbeeld in ons logo – de mens centraal. De mens is de klant, maar ook onze aandeelhouder en medewerker. In alles wat Rezidenz Development doet, willen zij mensen betrekken en de juiste snaren raken. Zij geloven daarbij in samenwerkingen met specialisten en partijen om hen sterker te maken.

bangroep-rezidenz-development
bangroep-rezidenz-development
bangroep-rezidenz-development

Wij willen dat bewoners elkaar ontmoeten en zich veilig en thuis voelen.

Building. well. being

Een gebiedsontwikkeling starten we niet met een ontwerp. Eerst kijken we naar het grotere geheel en willen we doorgronden welke mensen er gaan wonen, hoe ze elkaar ontmoeten en wat ze gelukkig en trots maakt. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gehele context. Niet alleen de woning is van belang, maar juist plekken creëren die interactie tussen mensen bevorderen. We willen karaktervolle woonomgevingen creëren waar tevreden bewoners resideren, elkaar ontmoeten en zich veilig en thuis voelen. Daar ligt onze kracht, dat is onze stip op de horizon.
https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2021/11/bangroep-rezidenz-development-contact.jpg

Rezidenz Development

Bezoek ons aan de Parklaan in Eindhoven of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adres
Parklaan 81b, 5613 BB Eindhoven
E-mail
info@rezidenz.nl
Telefoonnummer
040-8519300