Van Eck Trappen & Kozijnen

Van Eck staat vanaf de oprichting bekend om het leveren van kwaliteit en de durf om complexe, uitdagende timmerwerken te produceren. En dit is vandaag de dag nog altijd de basis voor het huidige Van Eck Trappen & Kozijnen.

Over Van Eck

Van Eck Trappen & Kozijnen is in 1967 opgericht door de gebroeders Jan en Hein Van Eck. Door de ervaring die de twee broers meekregen vanuit huis, hun vader was namelijk aannemer, zijn zij in dat jaar een timmerwerkplaats begonnen dat uitgroeide tot gerenommeerde timmerfabriek. Van Eck staat vanaf de oprichting bekend om het leveren van kwaliteit en de durf om complexe, uitdagende timmerwerken te produceren. En dit is vandaag de dag nog altijd de basis voor het huidige Van Eck Trappen & Kozijnen.

Dat blijkt ook uit de verschillende disciplines die we in huis hebben. Waaronder de productie van kozijnen, eigen gecertificeerde deuren en natuurlijk onze trappenafdeling. Met deze disciplines kunnen we een compleet scala aan houtproducten leveren. Hieronder vallen niet alleen alledaagse opdrachten, maar ook afwijkende detailleringen en maatwerk. Dit maakt Van Eck Trappen & Kozijnen sterk onderscheidend binnen de markt.

bangroep-van-eck-1
bangroep-van-eck-7
bangroep-van-eck-2
bangroep-van-eck-3
bangroep-van-eck-4
bangroep-van-eck-5
bangroep-van-eck-6

In ons vind je tevens een partner die meedenkt, van het
eerste contact tot aan de oplevering.

Kennis, inlevingsvermogen, passie, trots en vakmanschap

In onze zeer modern uitgeruste timmerfabriek werken bevlogen lieden met kennis. Mensen die werken met liefde voor ambachtelijk vakmanschap. Onze passie: het maken van houten trappen, kozijnen en maatwerk van de állerhoogste kwaliteit. Door onze betrokkenheid en ons
inlevingsvermogen kunnen we ons verplaatsen in onze klanten en creëren we samen constructies die een pand écht tot leven brengen en vele jaren meegaan. En dat maakt ons trots. Dát is Van Eck Trappen & Kozijnen.
bangroep-van-eck

Van Eck Trappen & Kozijnen

Bezoek ons op Ekkersrijt in Son of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adres
Ekkersrijt 7402, 692 HK Son en Breugel
E-mail
info@vanecktrappenenkozijnen.nl
Telefoonnummer
0499 – 472708