BanBouw en Rezidenz vieren hoogste punt appartementen Theresiakwartier

3 november 2023

03-11-2023

Op woensdag 1 november hebben we samen met de kopers en projectbetrokkenen van Theresiakwartier Raamdonksveer de vlag gehesen. De vlag van BanBouw ging in top om te vieren dat het appartementengebouw, bestaande uit vier woonlagen met 27 appartementen, het hoogste punt heeft bereikt.

De middag begon met een ontvangst met koffie en gebak voor de kopers. Mark Peters, directeur BanBouw, en Johan Liebregts van Rezidenz Development spraken alle aanwezigen toe en vertelden zeer verheugd te zijn om met zo veel kopers dit moment te kunnen vieren. Beide heren zijn uitermate tevreden over de voorspoedige bouw en de prettige samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Vervolgens was het de beurt aan mevrouw Kieboom, een van de kopers, om samen met de heren de vlag te hijsen. Dit gebeurde onder het toeziend oog van alle kopers, evenals de opdrachtgever Stichting Prisma en Pauwert Architectuur, die het moment vierden met een mooi applaus.

Aansluitend kregen de kopers de gelegenheid om een eerste glimp van hun nieuwe woning op te vangen. Onder begeleiding van het projectteam mochten ze hun toekomstige woningen betreden en eindelijk het gevoel van ruimte én het weidse uitzicht ervaren.

Bouw in drie fases

Theresiakwartier is een project aan de rand van het centrum van Raamsdonksveer, ontwikkelt door Rezidenz Development. Theresiakwartier is een verwijzing naar het voormalige Theresiaklooster dat ooit stond op deze locatie. Het plan bestaat uit drie zones, met woningen voor een brede doelgroep. De eerste zone, met 32 zorgwoningen voor Stichting Prisma, werd eerder dit jaar opgeleverd door BanBouw. De tweede zone bestaat uit de 27 moderne appartementen waarvan het hoogste punt op 1 november 2023 werd gevierd. De derde zone wordt momenteel bouwrijp gemaakt. Hier worden 16 koopwoningen en 29 studio’s (voor verhuur) gebouwd. De prognose voor de start bouw van de laatste zone is januari 2024.