Vacature Sr. werkvoorbereider Renovatie & Verbouw

32 - 40 uur

Welkom bij Fixxed

Aangenaam wij zijn Fixxed, hét onderhoudslabel van BanBouw, uit Nuenen en inmiddels een begrip in de regio. Bij Fixxed zijn we gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners.

Bij Fixxed werk je in een prettige werkomgeving waar jij jezelf ongetwijfeld thuis voelt en je verder kunt ontwikkelen. Wij zien onze collega’s als het verleden, heden en vooral de toekomst.

Over de functie

Als werkvoorbereider binnen Fixxed weet je één ding zeker: je gaat werken aan mooie en afwisselende projecten tezamen met een gedreven en vakkundig team aan collega’s. De orderportefeuille van onze renovatie en verbouw tak heeft een grote diversiteit aan nieuwbouw, renovatie of grootschalig onderhoud waardoor je bij Fixxed altijd wel een project vindt dat past bij jouw kwaliteiten, kunde en ambities. Op deze manier staat er telkens een mooie nieuwe uitdaging op jou als werkvoorbereider te wachten.

Wat ga je doen?

In de rol van werkvoorbereider bij Fixxed ben je van begin tot eind betrokken bij de projecten die je onder je hoede hebt. Je bent verantwoordelijk voor de planning en kosten- en tijdsbewaking, het controleren van de werktekeningen en overige voorbereidende taken, verzorgt de inkoop en bestelt materialen, plant personeel en onderaannemers in. Dit alles in overleg en nauwe (dagelijkse) afstemming met collega’s in een soort gelijke functie, uitvoerder(s) en projectleider van de afdeling.

Herken jij jezelf?

Achtergrond
Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding en hebt uitgebreide ervaring opgedaan in de werkvoorbereiding binnen de bouw- of onderhoudssector
Verantwoordelijkheid
Je vindt het prettig om je werk naar eigen vrijheid en verantwoordelijkheid in te delen en houdt van een gezonde diversiteit in projecten binnen zowel de woning- als utiliteitsbouw
Coördinatievermogen
Jij weet de werkzaamheden altijd tijdig en juist te plannen en te organiseren en behoudt daarbij het algehele overzicht van lopende opdrachten. Eventuele moeilijkheden of problemen weet jij tijdig te ondervangen door waar nodig bij te sturen of een passende oplossing in te zetten
Communicatie
Je schakelt makkelijk met diverse betrokken partijen binnen het project. Tezamen met jouw collega’s in het projectteam weet jij ieder renovatie- of verbouwproject tot een succes te maken
Familiebedrijf
Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf

Dit hebben we je te bieden:

 • Onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf én een gezellig team aan vakkundige collega’s.
 • Een goed gevulde orderportefeuille met mooie projecten waar jij als ervaren werkvoorbereider je tanden in kunt zetten.
 • Een uitdagende, diverse en zelfstandige baan onder de voorwaarden van de cao Bouw en Infra (UTA).
 • Een actieve personeelsvereniging die zorgt voor diverse leuke activiteiten en ontspanning. Kortom, aan een goed feestje ontbreekt het niet in onze organisatie.
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrel om samen met collega’s te proosten om weer een mooie werkweek.
 • Ruimte voor eigen ideeën en creatieve oplossingen en mooie doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het onderhoudslabel Fixxed of binnen onze familie van bedrijven; de BanGroep.

Kortom.. een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt! Zelf komen ervaren? Wij zetten de koffie graag voor je klaar!

vacature-fixxed-uitvoerder

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Chantal Bongers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact met haar op via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-12732865
  040-2831905