Open sollicitatie

8 - 40 uur

Welkom bij BanGroep

In 1926 werd aannemersbedrijf BanBouw opgericht en bijna 100 jaar later is de organisatie uitgegroeid tot de BanGroep: een hechte bedrijvengroep in de bouw- en vastgoedsector, waar naast BanBouw nog zeven andere bedrijven deel van uit maken. Met meer dan 180 collega’s, verdeeld over de hele groep, werken wij in een open, informele en familiaire cultuur: schouders eronder, afspraak is afspraak en lachen is een must. 

Staat jouw droombaan niet tussen onze openstaande vacatures, maar wil je graag bij de BanGroep werken? Dan zien wij graag jouw open sollicitatie tegemoet. Via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina kun je reageren.

Wij zijn benieuwd naar jou

Wij zijn benieuwd naar jou als persoon en waar je precies naar op zoek bent. Omdat we op dit moment misschien geen passende vacature hebben, kunnen wij niet garanderen dat we op korte termijn iets voor elkaar kunnen betekenen. Dat neemt niet weg dat we open staan voor ambitieuze, talentvolle en vakkundige nieuwe collega’s.

Daarnaast raden we aan om de vacatures op onze website en LinkedIn pagina in de gaten te houden.

Zijn wij een match?

Familiemens
Je bent een echt familiemens en past dan ook helemaal in een hecht en betrokken familiebedrijf
Thuis voelen
De BanGroep is een bedrijvengroep met organisaties waarin iedereen zich thuis kan voelen
Doorgroeimogelijkheden
Wij zijn actief binnen de gehele bouw- en vastgoedsector, van ontwikkeling tot facilitaire dienstverlening. Deze diversiteit biedt jou vele kansen en doorgroeimogelijkheden binnen onze groep
Aanvulling
Het belangrijkste is dat jij moet passen als persoon. Jij moet ons vooral aanvullen in kwaliteit, leergierigheid, nieuwsgierigheid en gedrevenheid

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een inspirerende en prettige werkomgeving met vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Bij onze bedrijven krijg je de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Wij houden ervan om sommige dingen net wat anders te doen. Gaat iedereen naar links, dan slaan wij rechtsaf. Ga jij met ons mee?

Naast de mooie arbeidsvoorwaarden staan er jaarlijks diverse leuke activiteiten op het programma. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij een van de bedrijven binnen de BanGroep.

bangroep-vacature-open-sollicitatie-vacatures-bangroep

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905