(Financieel) Administratief medewerker

32 - 40 uur

Welkom bij Lemon Suites

Lemon Suites is onderdeel van de BanGroep en als full service dienstverlener ontzorgen wij vastgoedeigenaren én huurders in het hele traject van verhuur tot en met beheer. Een woning (ver)huren is bij ons een feestje: we houden het graag simpel, duidelijk én persoonlijk! Wij van Lemon Suites staan klaar voor vastgoedeigenaren die het beheren van vastgoed en/of verhuur uit handen willen geven. Maar ook voor huurders die op zoek zijn naar een nieuwe woning.

Maar genoeg over ons. Laten we het over jou en deze nieuwe functie bij Lemon Suites hebben!

Over de functie

Als financieel administratief medewerker ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor alle financieel administratieve taken binnen de beheer- en verhuurportefeuille van Lemon Suites. Door middel van het beheren en verzorgen van een tijdige en accurate boekhouding inclusief een correcte vastgoedadministratie richting alle betrokken stakeholders (huurders, vastgoedeigenaren, leveranciers, etc.) draag je zorg voor een optimale klanttevredenheid op financieel administratief vlak.

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste focus ligt op alle taken die vallen onder betalingsbeheer voor huurders, opdrachtgevers en leveranciers, debiteurenbeheer, waarborgsommenbeheer, indexering beheer, services-/stookkostenbeheer en inrichten en beheren van vastgoedinformatie.

Je draagt zorg voor een correcte verwerking van het financiële verkeer, de financiële middelen en de administratie daarvan. Je onderhoudt goede relaties en heldere communicatie met alle stakeholders ten aanzien van de afhandeling van vragen, verzoeken of klachten omtrent de (financiële) vastgoedadministratie en verstrekt op verzoek benodigde financiële informatie.

lemon-suites-financieel-administratief-medewerker-vacature
lemon-suites-financieel-medewerker-vacature-eindhoven
lemon-suites-financieel-medewerker-vacature-solliciteren
lemon-suites-financieel-medewerker-vacature

Het leukst is als je mensen blij kunt maken, door ze te vertellen dat ze een woning krijgen toegewezen. Soms zijn ze tot tranen toe geroerd.”

Aron van Ostade, jouw nieuwe collega?

Herken jij jezelf?

Opleiding
Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je beschikt over minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau en dat je een opleiding hebt afgerond in een financiële richting.
Ervaring
Werkervaring in of affiniteit met de vastgoed- of makelaardij branche is erg gewenst gezien de complexiteit van het landschap. Maar het is niet per sé benodigd wanneer jij je met jouw leergierigheid en proactieve (zelfstandige) aanpak volledig vastbijt in de materie en zaken tot in detail uitzoekt.
Systeem-/applicatiekennis
Je werkt dagelijks met diverse digitale processen en systemen waardoor affiniteit met het werken in systemen en applicaties van belang is voor een goede uitvoering van de werkzaamheden.
Talenkennis
Binnen onze vastgoedportefeuille komen we dagelijks in contact met internationale huurders. Naast uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk Nederlands) is een goede beheersing van de Engelse taal daarom belangrijk in deze rol.
Accuraat en cijfermatig inzich
Jij krijgt energie van het zorg dragen voor een volledig kloppende vastgoed- en financiële administratie. Een accurate en correcte werkmethode en een groot analyserend (cijfermatig) vermogen/ inzicht is daarom essentieel.
Klantgericht en -vriendelijke aanpak
Jouw belangrijkste uitgangspunt is het streven naar een optimale klanttevredenheid van onze huurders, opdrachtgevers en leveranciers.

Dit hebben we je te bieden:

 • Ruimte en vrijheid voor eigen initiatief en goede ideeën waarbij we samen vorm geven aan de verdere groei en ontwikkeling van onze dienstverlening, service en organisatie.
 • Onderdeel van een vakkundig, betrokken en bruisend team aan collega’s. Nét zo bruisend als onze kantoorlocatie midden op Strijp-S in Eindhoven.
 • Een marktconform salaris passend bij jouw niveau en werkervaring.
 • 27 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Gezellige personeelsuitjes en diverse leuke activiteiten.
 • Uitstekende pensioenregeling, zonder maandelijkse werknemersbijdrage.
 • Een laptop van de zaak.

lemon-suites-financieel-medewerker-team

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*Sleep bestanden hierheen of

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  lemon-suites-solliciteren-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Chantal Bongers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact met haar op via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Torenallee 65, 5617 BB Eindhoven
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-12732865
  Telefoonnummer
  040-2831905