Vacature Sr. werkvoorbereider Service & Onderhoud

32 - 40 uur

Welkom bij Fixxed

Aangenaam wij zijn Fixxed, hét onderhoudslabel van BanBouw, uit Nuenen en inmiddels een begrip in de regio. Bij Fixxed zijn we gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners.

Bij Fixxed werk je in een prettige werkomgeving waar jij jezelf ongetwijfeld thuis voelt en je verder kunt ontwikkelen. Wij zien onze collega’s als het verleden, heden en vooral de toekomst.

Over de functie

Een verbouwing van meerdere badkamers en leefruimtes in een appartementencomplex of aanpak van een volledige restyling binnen een complex van onze opdrachtgever. Als sr. werkvoorbereider Service & Onderhoud ben je dagelijks met de voorbereiding en coördinatie van dit soort projecten bezig. Tezamen met een gedreven team aan collega’s maak jij deze projecten voor onze opdrachtgevers en partners tot een succes!

Wat ga je doen?

Als sr. werkvoorbereider beschik je over een breed en afwisselend takenpakket. Je verzorgt opnames van de betreffende ruimtes, stelt calculaties en offertes op, controleert werktekeningen en bereidt projecten inhoudelijk voor en bewaakt tevens de te leveren kwaliteit als ook de planning en kosten van een project. Kortom; als werkvoorbereider Service & Onderhoud binnen Fixxed ben jij het vaste aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse inzet en coördinatie van zowel interne als externe betrokken bij projecten.

vacature-fixxed-werkvoorbereider-renovatie-verbouw
fixxed-onderhoud-uitvoerder-onderhoud-vacature
fixxed-onderhoud-uitvoerder-onderhoud-vacature
fixxed-onderhoud-uitvoerder-onderhoud-vacature

Je beheert de volledige planning, kosten- en tijdsbewaking en stuurt bij waar nodig en voert daarmee een juiste en volledige projectadministratie. Daarnaast ben jij telkens op zoek naar verbeteringen of optimaliseringen binnen de kaders van de service- en onderhoudstak van Fixxed.

Herken jij jezelf?

Achtergrond
Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding en hebt uitgebreide ervaring opgedaan in de werkvoorbereiding binnen de bouw- of onderhoudssector. Je beschikt daarbij over een uitgebreid bouwkundig- en technisch inzicht en kennis van materialen
Coördinatievermogen
Jij weet de werkzaamheden altijd tijdig en juist te plannen en te organiseren en behoudt daarbij het algehele overzicht van lopende opdrachten. Eventuele moeilijkheden of problemen weet jij tijdig te ondervangen door waar nodig bij te sturen of een passende oplossing in te zetten.
Processen en systemen
Je hebt affiniteit met het werken in digitale processen en systemen en houdt van een grote diversiteit aan projecten
Communicatie
Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf en kunt makkelijk communiceren en levelen met alle betrokkenen, zowel intern als extern. Met jouw positieve en motiverende karakter weet jij de klus tezamen met jouw collega’s telkens tot een succes te volbrengen
Proactiviteit
Met jouw commerciële – en financiële bewustzijn weet jij kansen en uitdagingen te herkennen binnen de dagelijkse procesgang en dienstverlening van de service- en onderhoudstak. Je neemt daarbij het initiatief om tezamen met collega’s dagelijks te zoeken naar effectieve en efficiënte ideeën om hierop in te spelen
Rijbewijs
Je beschikt over een geldig rijbewijs B

Dit hebben we je te bieden:

 • Een goed gevulde klant- en vastgoedportefeuille met mooie opdrachten waar jij als werkvoorbereider je tanden in kunt zetten.
 • Onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf, een fijne werkomgeving én een gezellig team aan vakkundige collega’s.
 • Een uitdagende en diverse functie waarin je naast de dagelijks uitvoerende werkzaamheden het voortouw neemt om tezamen met collega’s effectieve en efficiënte ideeën en oplossingen te implementeren ter verdere optimalisatie van onze dagelijkse werkprocessen.
 • Een functie onder de arbeidsvoorwaarden van de cao Bouw en Infra (UTA personeel).
 • Een actieve personeelsvereniging die zorgt voor diverse leuke activiteiten en ontspanning. Kortom, aan een goed feestje of familieactiviteit ontbreekt het niet in onze organisatie.
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrel om samen met collega’s te proosten om weer een geslaagde werkweek en mooie successen samen.

Kortom.. een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt! Zelf komen ervaren? Wij zetten de koffie graag voor je klaar!

vacature-fixxed-uitvoerder

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Chantal Bongers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact met haar op via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-12732865
  040-2831905