Vacature Inkoper

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

Als inkoper heb je één voornaamste missie: Jij zorgt dat producten en/of diensten tegen de juiste prijs, kwaliteit en voorwaarden worden ingekocht en houdt tegelijkertijd altijd minstens één oog op de levertijden. Je koopt in op projectmatig niveau en je bent een belangrijk verlengstuk van onze projectteams. Daarnaast bouw je een sterk netwerk op met betrokken partijen en houdt je goed zicht op de ontwikkelingen in de markt.

Het is een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarin je onderdeel bent van een kleine, maar vakkundig inkoopteam, bestaande uit een inkoop coördinator en administratief medewerkster.

Wat ga je doen?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van producten en/of diensten bij leveranciers en/of onderaannemers. Samen met de projectleiders bepaal je de juiste tactiek voor een inkoopgesprek. Ook heb je aandacht voor de werkvoorbereiders, je coacht hen o.a. in de inkoopvoorbereiding en adviseert ze in het opstellen van een goede spiegel.

banbouw-projectleider-vacatures
banbouw-inkoper-vacatures
banbouw-projectleider-vacatures

Binnen het inkoopteam ondersteun je de inkoop coördinator met het opstellen van de jaarcontracten en zorg je er samen voor dat we de juiste leveranciers selecteren en aan onze blijven binden. Als laatst zorg je, samen met de administratief medewerkster, uiteraard ook voor dat afspraken juist op papier staan en in het systeem zijn verwerkt.

Herken jij jezelf?

Opleiding
Je bent HBO opgeleid in de richting van Economie, Bouw- of (bouwtechnische) bedrijfskunde
Ervaring
Je bent commercieel en hebt ervaring in de bouwbranche
Onderhandelen
Je hebt sterke onderhandelingsvaardigheden
Resultaat
Je bent resultaatgericht en doeltreffend
Overtuigend
Je bent toegankelijk, overtuigend en een echte motivator
Leiding geven
Je weet hoe je je team optimaal kan sturen en coachen

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een goed gevulde orderportefeuille met toonaangevende projecten en vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Naast de mooie arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw en Infra beschikken wij over een personeelsvereniging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij BanBouw.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905