Vacature uitvoerder renovatie & verbouw

32 - 40 uur

Welkom bij Fixxed

Aangenaam wij zijn Fixxed, hét onderhoudslabel van BanBouw, uit Nuenen en inmiddels een begrip in de regio. Bij Fixxed zijn we gespecialiseerd in renovaties, reparatie- en planmatig onderhoud, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals wooncomplexen, supermarkten, onderwijsgebouwen en nog veel meer. Dit alles doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en partners.

Bij Fixxed werk je in een prettige werkomgeving waar jij jezelf ongetwijfeld thuis voelt en je verder kunt ontwikkelen. Wij zien onze collega’s als het het verleden, heden en vooral de toekomst. Ter uitbreiding van ons team, zoeken wij een uitvoerder renovatie & verbouw.

Over de functie

In de rol van uitvoerder Renovatie & Verbouw ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en aansturing van de gehele uitvoering binnen onze renovatie- en verbouw projecten. In deze zelfstandige functie zorg jij voor een goede organisatie, coördinatie en planning/ inzet van het (bouw)personeel, de logistiek, veiligheid, kwaliteit en budgetbewaking. De orderportefeuille van onze renovatie en verbouw tak heeft een grote diversiteit aan nieuwbouw, renovatie of grootschalig onderhoud waardoor er telkens een nieuwe uitdaging op jou als uitvoerder staat te wachten.

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers wat betreft de uitvoeringsfase van het project. Je zorgt o.a. voor een goede werkplanning, stuurt het bouwpersoneel aan en ziet toe op de veiligheid. Ook ben jij er verantwoordelijk voor dat alle regels en voorschriften door collega’s en betrokken partijen op het project worden nageleefd.

fixxed-onderhoud-uitvoerder-onderhoud-vacature
fixxed-onderhoud-uitvoerder-onderhoud-vacature
fixxed-onderhoud-uitvoerder-onderhoud-vacature

Als uitvoerder renovatie & verbouw werk je nauw samen met de werkvoorbereider en projectleider van het project en zorgt er tezamen voor dat het project een succes wordt!

Herken jij jezelf?

Ervaring
Je hebt ruime ervaring in de uitvoering binnen de woning- en utiliteitsbouw (bij voorkeur zowel in renovatie als nieuwbouw)
Samen staan we sterk
Je bent een samenwerker en houdt ervan om samen met collega’s iets moois neer te zetten
Communicatief sterk
Je communiceert en schakelt gemakkelijk met diverse betrokken partijen
Leiding geven
Je beschikt over leidinggevende vaardigheden, mensen op de juiste manier aansturen is jou dus geheel bekend
Blik op de toekomst
Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en werkt graag mee aan het verder verbeteren en automatiseren van processen in de bouw

Dit hebben we je te bieden:

 • Onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf én een gezellig team aan vakkundige collega’s.
 • Een actieve personeelsvereniging die zorgt voor diverse leuke activiteiten en ontspanning. Kortom, aan een goed feestje ontbreekt het niet in onze organisatie.
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrel om samen met collega’s te proosten om weer een mooie werkweek.
 • Een goed gevulde orderportefeuille met mooie projecten waar jij als uitvoerder je tanden in kunt zetten.
 • Een uitdagende, diverse en zelfstandige baan onder de voorwaarden van de cao Bouw en Infra (UTA).
 • Ruimte voor eigen ideeën en creatieve oplossingen en mooie doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het onderhoudslabel Fixxed of binnen onze familie van bedrijven; de BanGroep.

Kortom.. een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt! Zelf komen ervaren? Wij zetten de koffie graag voor je klaar!

vacature-fixxed-uitvoerder

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Chantal Bongers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact met haar op via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-12732865
  040-2831905