Project controller

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder onze vakkrachten die zich dagelijks bezighouden in het bouwen, coördineren, calculeren, leiden en onderhouden van onze projecten. Ben jij de gedreven vakkracht met een passie voor cijfers en een scherp oog voor detail? En wil je graag jouw ‘steentje’ bijdragen aan onze organisatie in deze dynamische rol waarin je jouw financiële expertise kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

In de rol van projectcontroller ben je verantwoordelijk voor de gehele (dagelijkse) projectadministratie van meerdere projecten binnen BanBouw met een projectomvang variërend tussen de 5 en 25 miljoen. Je bent onderdeel van het financiële team binnen de organisatie en fungeert daarbij als de financiële “spin in het web” binnen het projectteam van onze realisatie tak. Met jouw financiële en projectmatige inzicht zorg jij voor een tijdige en volledige vastlegging van de administratie en projectrapportages en treedt je op als sparringpartner/adviseur als het gaat om de financiële waarde-stroom van de bouwprojecten.

Wat ga je doen?

Als projectcontroller bij BanBouw ondersteun je de controller met de dagelijkse administratie van bouwprojecten. Door gebruik te maken van de projectadministratie werk je samen met de projectteams om berekeningen te maken over het toekomstige resultaat en een nauwkeurige inschatting te maken van mogelijke risico’s. Binnen jouw takenpakket valt onder andere het opstellen en organiseren van volledige projectdossiers in ons BouwWorks systeem.

Image_slider_2
vacature-controller-banbouw
Image_slider_1

Daarnaast identificeer en verwerk je veranderingen in werkvolume en pas je budgetten aan. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken van uitgaande facturen, het monitoren van de projectliquiditeit, het bewaken van contract- en projectbudgetten, en het signaleren van eventuele afwijkingen. Verder voer je analyses en prognoses uit en stel je regelmatig projectrapportages op.

Herken jij jezelf?

Opleiding
Minimaal afgeronde hbo-opleiding in een (financieel) administratieve richting
Ervaring
Ruime ervaring in de uitvoering van projectcontroller
BouwWorks
Ervaring met BouwWorks is een grote pré
Excel
Je bent vertrouwd met Excel
Oplossingsgericht
Een proactieve teamplayer die oplossingsgericht te werk gaat
Communicatief vaardig
Sparringpartner/adviseur die sterk communicatief vaardig is
Familiebedrijf
Je voelt je thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf
Nieuwe ontwikkelingen
Geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en werkt graag mee aan het verder verbeteren en automatiseren van processen binnen de bouw

Dit hebben we je te bieden:

Voor wat hoort wat! Voor de inzet die jij toont binnen de organisatie in deze veelzijdige rol als projectcontroller, staat natuurlijk iets moois tegenover. Wij bieden je een zelfstandige functie voor 32 tot 40 uur per week, met verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infra. Je wordt onderdeel van een leuk team dat bestaat uit vakkundige collega’s, die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Daarnaast beschikken we over een personeelsvereniging die ervoor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op de planning staan. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf, waar iedereen zich thuis voelt. Bij BanBouw is er altijd ruimte voor jouw eigen ideeën en ambities waardoor je zeker niet hoeft stil te staan. We hopen dat je dat binnenkort zelf komt ervaren!

https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2024/05/Afb_tekst_controller.jpg

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  contact-opnemen-banbouw-vera

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega binnen ons team te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Vera Raaijmakers. Mocht je vooraf vragen hebben over de vacature, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Vera Raaijmakers via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-16056745
  040-2831905