Vacature kwaliteitsmanager

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

BanBouw heeft zich de afgelopen jaren in een snel tempo ontwikkelt. Niet alleen in de groei van de organisatie, maar ook in de manier hoe we deze groei en successen kunnen waarborgen. Ons uitgangspunt is altijd om steeds betere kwaliteit te leveren en die kwaliteit ook te waarborgen. Mede daardoor is de vacature kwaliteitsmanager ontstaan. In deze functie ben jij de verbindende schakel in het vergroten van onze kernwaarden met betrekking tot Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid!

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmanager heb je een breed takenpakket gericht op Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid. Je legt de focus op het beleid en het verder inbedden van de veiligheid- en kwaliteitscultuur binnen de organisatie, maar je werkt ook mee aan de operationele uitvoering van dit beleid. Het is een functie waarin je zowel op kantoor als op de projecten aanwezig bent. Je fungeert als veiligheid/kwaliteitscoach op projecten om medewerkers bewuster te maken van QHSE-aspecten waarbij je als onderdeel van je takenpakket, inspectie- en observatierondes op de diverse werken houdt. Daarnaast adviseer je de directie t.a.v. wet-/regelgeving en ben je verantwoordelijk voor de ISO- en VCA-normeringen. Uiteraard sta je hier niet alleen voor. In deze functie werk je nauw samen met directie, staffunctionarissen en de projectteams.

werken-bij-banbouw-projectmanager
banbouw-projectleider-vacatures
vacature-banbouw-projectmanager-werken-bij

Groeien de werkzaamheden? Dan is de kans groot dat je ook kan gaan bouwen aan je eigen kwaliteitsteam. Als kwaliteitsmanager verhoog je niet alleen het resultaat ten aanzien van kwaliteit en veiligheid maar ook het bewust zijn hiervan. Je bent een echte motivator en verbindende factor binnen onze organisatie!

De eerste focus zal liggen op BanBouw, het aannemersbedrijf en de onderhoudstak. Heb je ambitie, dan zijn er ook doorgroei mogelijkheden naar de overige entiteiten van de BanGroep.

Herken jij jezelf?

Opleiding
Afgeronde HBO/WO opleiding, bijv. richting veiligheidskunde
Ervaring
Minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol
Kennis
Normkennis op het gebied van VCA**, ISO 9001, ISO 14001, FSC/PEFC en de CO2 prestatieladder
Affiniteit
Affiniteit met bouw- en/of technische sector
Verbindende factor
Je legt gemakkelijk de verbinding tussen verschillende niveaus
Wetten en regelgeving
Je bent sterk in het begrijpen en toepassen van wet- en regelgeving
Diversiteit
Je schakelt makkelijk tussen diverse taken en projecten. Geen dag is hetzelfde bij ons
Jij als persoon
Je bent toegankelijk, overtuigend en een echte motivator

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een goed gevulde orderportefeuille met toonaangevende projecten en vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Naast de mooie arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw en Infra beschikken wij over een personeelsvereniging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij BanBouw.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905