Vacature kostendeskundige

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

Als kostendeskundige stuur je ons de juiste richting op, van initiatieffase tot de daadwerkelijke uitvoering. Jij bent degene die de prijsvorming van de directe kosten bepaalt van woning- en utiliteitsbouwprojecten bij BanBouw. Een mooie uitdaging, vanwege de groeiende complexiteit van bouwprojecten!

Wat ga je doen?

Jij draagt als kostendeskundige een grote verantwoordelijk voor bouwprojecten. Vanaf de totstandkoming ben je betrokken en verantwoordelijk voor een juiste prijsvorming van projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Als expert op het gebied van prijsvorming zorg je voor integrale kostenramingen en kostprijsbegrotingen en daarnaast toets je de technische en financiële haalbaarheid van projecten. Ook stel je risicoanalyses op, je maakt indicatieve en definitieve begrotingen en draagt alternatieven en bezuinigingen aan.

banbouw-vacature-kostendeskundige

Je pakt de verantwoordelijkheid als het gaat om prijsvorming en het leveren van input aan de betrokken partijen. Kortom, een veelzijdige functie met veel uitdaging!

Herken jij jezelf?

Werk- en denkniveau
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een diploma in de richting bouwkunde
Ervaring
Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol
Ervaring met software
Je hebt bij voorkeur ervaring met Bluebeam, IBIS-TRAD en 12Build
Gestructueerd
Je bent zelfstandig en werkt gestructureerd en nauwkeurig
Kennis van de bouwwereld
Kennis van woning- en utiliteitsbouw
Wetten en regels
Kennis van relevante wet- en regelgeving

Dit hebben we je te bieden:

Je ziet het: we vragen nogal wat van jou als kostendeskundige. Maar, daar staat uiteraard ook wat moois tegenover. Om te beginnen een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Je wordt onderdeel van een leuk team dat bestaat uit vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Als je bij ons komt werken, stap je aan boord van een betrokken familiebedrijf, waar iedereen zich thuis voelt. We hopen dat je dat binnenkort zelf komt ervaren!

kostendeskundige-banbouw-vacature-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905