Kopersbegeleider

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

BanBouw is een onafhankelijke, middelgrote aannemer en familiebedrijf uit Nuenen. Onze mensen bouwen, coördineren, calculeren, leiden en onderhouden uitdagende projecten in Zuidoost-Brabant. Ter uitbreiding van ons kopersteam zijn wij op zoek naar een Kopersbegeleider.

Over de functie

Als kopersbegeleider heb je één voornaamste missie: Jij begeleidt onze klanten bij het realiseren van hun droomwoning. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze kopers gedurende het gehele bouwproces en adviseert hun in alle (bouwkundige) keuzes. De orderportefeuille van BanBouw is dusdanig divers en breed, dat er iedere keer weer een nieuwe uitdaging op je staat te wachten. Je schakelt dus ook met een brede doelgroep kopers met diverse type woningen, van starterswoningen tot exclusieve luxe appartementen.

Het is een zelfstandige (solo) functie met veel vrijheid, waarin je onderdeel bent van een nieuw en vakkundig kopersteam, bestaande uit een Coördinator Opleveren & Nazorg en een Coördinator klantcommunicatie. Samen maken jullie de gehele kopersreis tot een succes!

Wat ga je doen?

Als kopersbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van kopers bij de realisatie van hun (nieuwbouw)woning. Je adviseert bij het maken van keuzes met betrekking tot o.a. de afwerking, materialen en bouwkundige opties. Je stelt keuzepakketten op en beheert meer/minder werklijsten.

kopersbegeleider BanBouw
kopersbegeleider BanBouw
banbouw-projectleider-vacatures
banbouw-projectleider-vacatures

Ook coördineer je de juiste communicatie en afspraken tussen de kopers, leveranciers en onze interne afdelingen (het projectteam). Zodat de wensen van de kopers goed in de uitvoering op de bouwplaats worden gebracht. Uiteraard draag je zorg voor een correcte administratie afhandeling en los je eventuele knelpunten zo snel mogelijk op. Samen met het kopersteam en de projectteams, draag je bij aan een optimale klanttevredenheid!

Herken jij jezelf?

Opleiding
Je bent HBO opgeleid in een bouwtechnische opleiding
Ervaring
Je bent commercieel en hebt ervaring in de bouwbranche (vereiste)
Adviseren
Je hebt sterke adviesvaardigheden
Zelfstandig
Je komt goed tot je recht in een zelfstandige functie
Enthousiast
Je bent toegankelijk, enthousiast en een echt visitekaartje van de organisatie

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een goed gevulde orderportefeuille en vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Naast de mooie arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw en Infra beschikken wij over een personeelsvereniging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij BanBouw.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905