Vacature Host (gastvrouw / gastheer)

28 - 32 uur

Welkom bij Place for Bizz

Place for Bizz biedt vier fullservice business centers waarvan twee in Eindhoven, één in Helmond en één in Valkenswaard. Bij ons kan men terecht voor een prettige, professionele werkplek in een fijne werkomgeving. Wij bieden ruimtes in vele soorten en maten, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met ruim 15.000 m2 is Place for Bizz een van de grootste aanbieders van flexibele en vaste bedrijfshuisvesting in de Brainport-regio.

Wij werken met een gemotiveerd team dat iedere dag vol energie aan het werk is in een van onze vier business centers. Ongeacht hun rol, hebben zij allen een ding gemeen: een persoonlijke, plezierige en professionele werkomgeving bieden!

Sta jij graag de hele dag in contact met mensen om hen een zo goed mogelijke service te verlenen? Dat is mooi want wij zijn voor Place for Bizz op zoek naar een nieuwe collega als Host in bedrijvencentrum Eindhoven de Hurk. 

Hoe jouw werkdag eruitziet

Je begint de dag vol energie met het openen van ons bedrijvencentrum. Onze huurders beginnen hun werkdag rond 8.30 uur dus jij zorgt dat de deuren alvast zijn geopend. Ondertussen is jouw directe collega gearriveerd en samen starten jullie de dag met een goede kop koffie (of thee) en maakt één van jullie een ronde door het pand. Als host ben je namelijk verantwoordelijk voor het gebruiksklaar maken en opruimen van de diverse koffie pantry’s, kopieerapparatuur en gemeenschappelijke ruimtes (in- en uitruimen vaatwassers, aanvullen koffie/thee, etc.).

Na jouw ronde en hier en daar het maken van een praatje met de huurders, neem je de werkzaamheden van jouw collega achter de balie over zodat zij wat administratieve taken kan gaan wegwerken. Ondertussen zijn er een aantal bezoekers binnengewandeld die je met een grote glimlach verwelkomt en doorverwijst naar de juiste huurders of gespreksruimtes. Je vraagt of die ene bezoeker die nog even moet wachten op zijn afspraak alvast iets te drinken lust.

Dan is het 12.00 uur. Tijd om te gaan lunchen en wellicht een heerlijk broodje te halen bij onze inhouse lunchroom. Jouw collega zorgt er in de tussentijd voor dat niemand onopgemerkt binnenloopt of ontvangen wordt. Na de lunchpauze wissel je jouw collega af en begin je aan de mailbox.

place-for-bizz-vacature-gastvrouw-host
place-for-bizz-vacature-gastvrouw-host
place-for-bizz-vacature-gastvrouw-host

Er zijn een aantal vragen of actiepunten vanuit huurders binnengekomen die je netjes afhandelt. In de tussentijd is er een post- en pakketlevering binnen gebracht. Je sorteert alles netjes uit, verspreid de post over de mailboxen van onze huurders of brengt ze op de hoogte dat er een pakketje is bezorgd.

In de tussentijd maakt jouw collega nog een laatste ronde door het pand voor het in- en opruimen van de koffiepantry’s zodat jullie de volgende dag weer met een schoon pand kunnen beginnen. Ondertussen staat er nog een huurder bij jou aan de balie. Als aanspreekpunt van het bedrijvencentrum weten jij en jouw collega de huurders of bezoekers als geen ander te helpen met al hun vragen, verzoeken, klachten of het geven van algemene informatie zodat ze weer met een goed gevoel de balie verlaten.

Rond 17.00 uur druppelen de laatste personen naar buiten en maken jullie alles gereed om de dag, maar ook het centrum af te sluiten. Weer een afwisselende dag gehad waarna je tevreden terug naar huis rijdt. Morgen is weer zo’n levendige dag.

Herken jij jezelf?

Sociaal
Je bent een sociaal persoon die gemakkelijk contact maakt
Initiatiefnemer
Je bent niet afwachtend maar juist een initiatiefnemer
Positiviteit
Je bent iemand die positief in het leven staat en dit op een energieke manier uitstraalt
Flexibiliteit
Je bent flexibel ingesteld
Zelfstandig en teamverband
Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband functioneren
Balans
Je bent iemand die de balans vindt tussen dienstbaarheid en proactiviteit
Verantwoordelijkheid
Jij beschikt over gezonde dosis verantwoordelijkheid
Ervaring
Je beschikt over ruime ervaring in een dienstverlenende functie en/of branche
Voorkomen
Je hebt een netjes en verzorgd voorkomen en werkt nauwkeurig

Dit hebben we je te bieden:

 • Een marktconform salaris
 • Een reiskostenvergoeding
 • 8% vakantietoeslag
 • Een IKB budget voor bijv. het kopen van extra verlofdagen of andere secundaire voorwaarden
 • Een afwisselende en gezellige baan binnen een leuk team aan collega’s waarmee ook regelmatig leuke personeelsactiviteiten worden georganiseerd.
place-for-bizz-gastvrouw-gastheer-vacature-host

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door voor maandag 18 september het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Chantal Bongers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-12732865

  040-2831905