Facilitair medewerker

8 - 40 uur

Welkom bij JAN Facilities

JAN Facilities biedt werk voor iedereen die wil werken. Mensen die ergens anders geen kansen krijgen, maar wel echt willen werken en de juiste instelling hebben, krijgen bij JAN de mogelijkheid om op te bloeien. Met behulp van onze gemotiveerde collega’s leveren wij een vakkundige dienstverlening in schoonmaak, hospitality, groenonderhoud en bouw- en werkplaatsondersteuning. Help jij ons mee in onze missie?  

Wat ga je doen?

Je begint de dag met een kop koffie (of iets anders), een moment om de werkdag gezamenlijk met je collega’s te starten en tevens gezellig bij te praten. Na de dagstart begin je aan je ronde door ons kantoorpand in Nuenen. Als facilitair medewerker zorg jij ervoor dat alle werkplekken en gezamenlijke ruimtes (zoals overleg-/ spreekkamers, toiletten, kantine etc.) er op hun best uitzien, je collega’s waarderen dat natuurlijk enorm! Afhankelijk van de taken die deze dag op jouw planning staan werk je zelfstandig of in teamverband met een collega. 

jan-facilities-vacature-facilitair-medewerker-jan

Herken jij jezelf?

Enthousiast
Behulpzaam
Buitengewoon
Creatief
Positief
Flexibel

Dit hebben we je te bieden:

Om je dit tot in de puntjes uit te leggen, kunnen we het beste eens een keer samen koffie drinken. Maar om je toch alvast een tipje van de sluier te geven:

 • Een organisatie die denkt in mogelijkheden en kansen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling/ groei centraal staat. Zo zetten we iedereen in zijn of haar kracht.  
 • Een kans om samen met ons een bijdrage te leveren aan het creëren van werk- en leefgeluk, voor iedereen!  
 • Onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf én een gezellig team aan collega’s.  
 • Betekenisvol werk 

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  jan-facilities-dirk-drouen

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Dirk Drouen.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met hem via 088-0227123 of info@janfacilities.nl.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  info@janfacilities.nl
  06-51423219
  088-0227123