Duaal-student op de bouw

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Duaal-student bij BanBouw

Als duaal-student zien we jou als een enorme waardevolle toevoeging aan onze BanFamilie.  Studenten kunnen met hun frisse visie, een belangrijke rol spelen in onze ontwikkeling als organisatie in de bouwsector. Doe jij een bouw-gerelateerde opleiding of ga je starten met een bouw-gerelateerde opleiding? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als duaal-student binnen de bouwsector ondersteun je onze ervaren vakkrachten bij de dagelijkse gang van zaken. Wil je graag met je voeten in de klei staan? Wellicht is de rol van assistent uitvoerder als duaal-student de ideale uitdaging. Of wil je juist graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de mooie projecten binnen onze organisatie? Dan zit jij vast op je plek als assistent werkvoorbereider.

Herken jij jezelf?

Opleiding
Je bent een enthousiaste en ambitieuze student in een bouw-gerelateerde Hbo-opleiding
Affiniteit
Je hebt affiniteit met de bouwsector en wilt graag ervaring opdoen binnen een veelzijdige organisatie in de bouwsector
Familiebedrijf
Je voelt je thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf
Communicatief vaardig
Je kunt makkelijk communiceren met alle betrokken partijen in de bouw
Samenwerken
Je goed goed samenwerken in een team
Jij als persoon
Je bent geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en werkt graag mee aan het verder verbeteren en automatiseren van processen in de bouw
Detailgericht
Je hebt oog voor detail en streeft naar kwaliteit en efficiëntie
Rijbewijs
Je beschikt over een rijbewijs B

Dit hebben we je te bieden:

 • Een uitdagende en dynamische duale studieplek waarbij je direct betrokken bent bij interessante bouwprojecten.
 • Professionele begeleiding door ervaren uitvoerders en werkvoorbereiders die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.
 • De mogelijkheid om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen.
 • Een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wil je ook na jouw studie de fijne samenwerking voortzetten en de kans krijgen om door te groeien binnen ons bedrijf? Top! Wij gaan graag de langdurige samenwerking aan.

duaal-student-banbouw

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  contact-opnemen-banbouw-vera

  Interesse?

  Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij graag jouw steentje bijdragen bij ons bouwbedrijf? Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Vera Raaijmakers. Mocht je vooraf vragen hebben over duaal studeren bij BanBouw, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Vera Raaijmakers via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-16056745
  040-2831905