Top! Wij hebben jouw sollicitatie ontvangen

De eerste stap naar een nieuw avontuur bij JAN Facilities is gezet!

Hoe gaan we vanaf hier verder?

Sollicitatieprocedure
Je hebt gesolliciteerd

Wij hebben jouw sollicitatie ontvangen, bedankt! Onze coördinator neemt deze zorgvuldig in behandeling en binnen 10 werkdagen hoor je of we jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Ons eerste contact

Via een telefoontje, appje of e-mail hoor je binnen 10 werkdagen of wij elkaar ‘face to face’ gaan ontmoeten.

Kennismaken

Top, wij zien een potentiële match! Tijdens een eerste kennismaking gaan we kijken wie je bent en of je bij onze organisatie past. Andersom geeft dit gesprek jou de mogelijkheid om te ontdekken of de functie en organisatie daadwerkelijk iets voor jou zijn. Ook kun je ons al jouw vragen stellen en alvast de sfeer van ons bedrijf proeven!

Vervolggesprek

Als onze kennismaking van beide kanten goed is verlopen plannen we een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op zowel de functie en werkzaamheden als jouw ervaring, vaardigheden en motivatie. Ook komen de arbeidsvoorwaarden in of na dit gesprek aan bod. In de meeste gevallen sluit jouw toekomstig leidinggevende aan bij dit gesprek om alvast kennis te maken en je indruk te geven van het team.

We hebben een match!

Yes, we hebben een match! Jij bent de juiste persoon voor de functie en je kunt niet wachten om bij een van onze bedrijven aan de slag te gaan! Wij daarentegen kijken uit naar je komst en zijn ervan overtuigd geraakt dat je een aanwinst bent voor de groep. Welkom!

jan-facilities-dirk-drouen

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met coördinator Dirk Drouen. Dit kan telefonisch via 088-0227123 of per mail info@janfacilities.nl.