tim-moonen-van-eck-trappen-en-kozijnen

Tim Moonen

Van Eck Trappen & Kozijnen

"Ik geniet ervan als ik een mooi product zie groeien; om iets van het begin tot het einde te maken. Zodat je precies weet hoe iets in elkaar zit. Het liefst plaats ik de trappen die ik maak zelf bij de klant. Dan heb je pas écht eer van je werk."

Ga ervoor en dan kun je er echt iets moois van maken.

“Ik werk alweer meer dan vijf jaar bij Van Eck”, vertelt hij aan de riante en ruwe eikenhouten tafel in de showroom van Van Eck. “Ik werkte eerst bij kleinere timmerbedrijven, die qua omvang en machinepark niet echt te vergelijken zijn met Van Eck.” Via de BosMti Groep, dat gemotiveerde studenten opleidt tot bekwame medewerkers in onder meer de timmerindustrie, kwam Tim bij Van Eck terecht. “Dat was vanuit een BBL-opleiding: één dag per week naar school en vier dagen werken. Mijn eerste indruk was heel positief. Ik begon op de kozijnenafdeling. Kozijnen, ramen en deuren frezen en afwerken. Zo ben ik in het vak gerold.”

Je hoeft niet lang tegenover Tim te zitten om te merken dat hij van zijn werk houdt. “Ik geniet ervan als ik een mooi product zie groeien; om iets van het begin tot het einde te maken. Zodat je precies weet hoe iets in elkaar zit. Het liefst plaats ik de trappen die ik maak zelf bij de klant. Dan heb je pas écht eer van je werk.”

Ook al werkt Tim al een half dozijn jaren in Son; uitgekeken is hij er voorlopig nog niet. “Ik heb hier al veel verschillende dingen gedaan, dus eentonig is het nooit geweest. Ik heb mezelf ook wel aardig opgewerkt hier. Die kans gaf Van Eck me, maar je moet het natuurlijk wel zelf verdienen. Hoe? Door je te verdiepen in je vak, interesse te tonen en soms een beetje geduld te hebben. Dan kun je hier alle kansen krijgen. Dat is ook meteen de tip die ik aan jonge vakmensen zou willen geven. Ga ervoor en dan kun je er echt iets moois van maken.”

tim-moonen-van-eck-trappen-en-kozijnen-son

Van Eck Trappen & Kozijnen

Neem contact op met Van Eck in Son
Adres
Ekkersrijt 7402, 5692 HK Son en Breugel
Telefoonnummer
0499 – 472708
E-mail
info@vanecktrappenenkozijnen.nl