https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2023/08/martijn-oorschot-banbouw-projectleider.jpg

Martijn van Oorschot

BanBouw

“Bij BanBouw zijn we toegankelijk, onze deuren staan letterlijk open voor iedereen. Dat heb je ook echt nodig wanneer je met zoveel verschillende personen tot de beste samenwerking wilt komen”.

Werken aan een project als Oranjekade maakt mij enorm enthousiast

In mei 2019 stapte projectleider Martijn van Oorschot aan boord van BanBouw. Een van de redenen om BanBouw te komen versterken was het plan rondom het enorme nieuwbouwproject OranjeKade in Helmond. Op de vraag over welke kwaliteit een goede projectleider moet beschikken, is het antwoord van Martijn simpel: “Als projectleider moet je beslissingen durven nemen. Hoe complex sommige uitdagingen ook zijn. Het is belangrijk dat het werk altijd door kan gaan”. Daarnaast is een open persoonlijkheid volgens Martijn van belang. “Bij BanBouw zijn we toegankelijk, onze deuren staan letterlijk open voor iedereen. Dat heb je ook echt nodig wanneer je met zoveel verschillende personen tot de beste samenwerking wilt komen”.

Een derde kwaliteit waarover een goede projectleider moet beschikken is multitasken. Naast project OranjeKade werkt Martijn namelijk momenteel ook aan enkele andere projecten, zij het met een kleinere omvang. Maar op de vraag welk project het meest bijzonder is, hoeft hij niet lang na te denken. “Al mijn lopende projecten zijn mooi, maar OranjeKade blijft een éxtra bijzonder project. Zeker omdat het in de voorfase helemaal in BIM wordt uitgewerkt en omdat we prefab gaan bouwen. Dit vraagt nu meer tijd in de voorbereidingsfase, maar verkort uiteindelijk wel de bouwtijd in de uitvoeringsfase. Hierdoor zullen er dan geen dure en tijdrovende aanpassingen meer nodig zijn!”

Energie krijgt Martijn als ontwerpen, die op voorhand misschien té mooi lijken, ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden. “Onlangs kreeg ik een tuinontwerp, dat zag er super gelikt en echt uit. Uiteindelijk bleek dit in de begroting te passen en we kunnen het dus écht gaan uitvoeren. Dat is mooi”.

Maar ook over de tijd die na project OranjeKade gaat komen is hij enthousiast. En dit enthousiasme brengt hij graag over op anderen. Op deze manier hoopt hij potentiële nieuwe collega’s te prikkelen om aan boord te komen bij BanBouw. “Wij werken aan veel mooie projecten. Ook zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwe grote plannen. Ik vind het mooi dat we blijven groeien en aan steeds meer toonaangevende projecten mogen werken, maar daarnaast wél hecht en persoonlijk blijven”.

martijn-van-oorschot-banbouw-projectleider

BanBouw

Neem contact op met BanBouw.
Adres
Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
Telefoonnummer
040 – 2831905
E-mail
info@banbouw.nl