https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2021/11/bart-van-der-wijst-arcon-houtconstructies.jpg

Bart van der Wijst

Arcon houtconstructies

"Als voormalig engineer en projectleider kan ik de rol van operationeel manager rol goed op me nemen. Ik heb jaren ervaring in het begeleiden en coördineren van projecten en weet wat er gevraagd wordt."

Er staat veel moois te gebeuren bij Arcon houtconstructies.

Bart van der Wijst is de operationeel manager bij Arcon houtconstructies: hij is verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de projecten. “Zodra een opdracht definitief wordt, draagt Hans van der Grinten, hoofd constructieve houtbouw, deze over. Samen met de projectleider, werkvoorbereider en modelleur gaan we het project vervolgens tot in detail uitwerken, kijken we hoe het in de planning past en wanneer de uitvoering plaats vindt”, aldus Bart. Daarbij komt zijn achtergrond en werkervaring goed van pas: “als voormalig engineer en projectleider kan ik deze rol goed op me nemen. Ik heb jaren ervaring in het begeleiden en coördineren van projecten en weet wat er gevraagd wordt.”

Arcon is sinds begin 2021 onderdeel van de BanGroep, maar mag al mooie projecten noteren. HAVEP in Goirle – een van de grootste lijmbouwprojecten van Nederland -, CPO project “BodyBuilding” en de nieuwbouw van 32 woningen in Bosrijk (beide in Eindhoven) zijn slechts enkele voorbeelden van toonaangevende projecten waar in 2021 aan gebouwd wordt. De toetreding van Arcon tot de BanGroep, het groeiende personeelsbestand en de mooie projecten die staan te wachten is slechts het begin. “Er staat veel moois te gebeuren binnen onze organisatie”.

https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2021/11/bart-van-der-wijst-arcon-houtconstructies-bv.jpg

Arcon houtconstructies

Neem contact op met Arcon houtconstructies.
Adres
Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
Telefoonnummer
088 – 0227107
E-mail
info@arcon-houtconstructies.nl