Voorwerker

20 - 40 uur

Welkom bij JAN Facilities

JAN Facilities levert diensten met een glimlach aan bedrijven. Gemotiveerde mensen, die graag willen werken, kunnen bij JAN aan de slag. Je krijgt de mogelijkheid om op te bloeien in een vertrouwde en professionele omgeving.

Met behulp van onze gemotiveerde collega’s leveren wij een vakkundige dienstverlening in schoonmaak, hospitality, groenonderhoud en bouw- en werkplaatsondersteuning.

Over de functie

In de rol van voorwerker, ben je het eerste aanspreekpunt van een (groeiend) team van buitengewone medewerkers. Samen zorgen jullie dat het werk gedaan wordt. Je bent niet alleen actief betrokken bij de werkzaamheden, maar fungeert ook als coach. Op een sociale manier ondersteun je de collega’s en help je de medewerker in zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat ga je doen?

De werkdag begint dagelijks met een dagstart. Een moment om samen met het team de dagplanning door te nemen en gezamenlijk op te starten. Je houdt het overzicht, zorgt voor de juiste materialen en bestellingen zodat iedereen goed van start kan gaan. Tevens steek je zelf de handen uit de mouwen en werk je samen met het team om ervoor te zorgen dat de klant in een schone werkomgeving kan werken. Regelmatig starten nieuwe collega’s bij JAN Facilities. Je vindt het leuk om deze mensen te verwelkomen en te begeleiden in hun eerste periode.

Herken jij jezelf?

Specialist
Ervaring in de facilitaire dienstverlening (schoonmaak in het bijzonder).
Coach
Mensen op een sociale manier aansturen en daarmee in hun kracht zetten is jou op het lijf geschreven.
Vastberaden
Je bent niet bang voor een uitdaging en denkt in kansen en mogelijkheden.
Positief
Je bent iemand die positief in het leven staat en dit op een energieke manier uitstraalt.
Flexibele kracht
Iemand die flexibel, veelzijdig en meedenkt in mogelijkheden.
Verantwoordelijk
Jij beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheid.

Dit hebben we je te bieden:

Om je dit tot in de puntjes uit te leggen, kunnen we het beste eens een keer samen koffie drinken. Maar om je toch alvast een tipje van de sluier te geven:

 • Een veelzijdige functie waarin je een belangrijke rol speelt voor zowel jouw team als onze klanten en facilitaire dienstverlening. Elke dag geeft je kansen en mogelijkheden om een verschil te maken en trots te zijn op wat er samen wordt bereikt.
 • Een kans om samen met ons een bijdrage te leveren aan het creëren van werk- en leefgeluk, voor iedereen!
 • Een organisatie die denkt in mogelijkheden en kansen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling/ groei centraal staat. Zo zetten we iedereen in zijn of haar kracht.
 • Onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf én een gezellig team aan collega’s.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  jan-facilities-dirk-drouen

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Dirk Drouen.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met hem via 088-0227123 of info@janfacilities.nl.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  info@janfacilities.nl
  06-51423219
  088-0227123