Vacature planvoorbereider

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met de ambities om je verder te ontwikkelen in de richting van planvoorbereiding en projectontwikkeling? Dan hebben wij bij BanBouw de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste planvoorbereider die klaar is voor een nieuwe uitdaging en een belangrijke schakel wil zijn in ons Bouw & Ontwikkeling team.

Over de functie

Als planvoorbereider is het jouw doel om de uitdagende ontwikkelplannen van onze opdrachtgevers te realiseren naar technische- en financieel haalbare projecten. Zodat het uitgewerkte project uiteindelijk soepel overgedragen kan worden aan je collega’s van het realisatie team.

In deze functie werk je nauw samen met onze projectmanagers en ben je vanaf de schets ontwerpfase t/m het uitvoeringsontwerp onderdeel van bouwteams (met diverse stakeholders zoals investeerders, kopers, architecten , adviseurs). Samen creëren we leefbare en functionele ruimtes die voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Als planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het technisch analyseren van de maakbaarheid en financiële haalbaarheid van het project. Zodat kansen en risico’s vroegtijdig gesignaleerd worden en onvoorziene kosten zo voorkomen kunnen worden. Je werkt, samen met adviseurs en engineers, in een BIM-omgeving.

werken-bij-banbouw-projectmanager
banbouw-projectleider-vacatures

Ook ben je betrokken bij vergunningsaanvragen en het opstellen van bestekken en tekeningen. Met jouw bouwkundige kennis ben je de drijvende kracht achter het vinden van slimme oplossingen samen met onze vaste partners in de bouwteams (co-makers). En is het project helemaal technisch uitontwikkeld naar een uitvoeringsontwerp? Dan draag je zorg voor een soepel overdracht naar je collega’s van het realisatie team. Met jou inzet heb je de mogelijkheid om het verschil te maken in het (technische) succes van een project.

Herken jij jezelf?

Opleiding
Je bent hbo opgeleid in een bouwtechnische opleiding
Kennis en ervaring
Je hebt een grote dosis technische en bouwkundige kennis en aantoonbare ervaring met projecten in een soortgelijke rol bij een aannemer
Kennis en ervaring
Je hebt kennis over en ervaring met juridische aspecten, contractvorming, project- en procesmanagement
Onderzoekend en nieuwsgierig
Je bent onderzoekend en nieuwsgierig in het analyseren van technische tekeningen
Teamspeler
Je weet je weg te vinden in bouwteams en durft hierin de kar te trekken
Ervaring met oa BIM
Je hebt ervaring met het werken in BIM, Solibri, Navisworks of BIM-Collab

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een goed gevulde orderportefeuille en vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Naast de mooie arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw en Infra beschikken wij over een personeelsvereniging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat jij je snel thuis voelt bij BanBouw.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905