Service- en onderhoudsmonteur

32 - 40 uur

Welkom bij Fixxed

Aangenaam wij zijn Fixxed, hét onderhoudslabel van BanBouw, uit Nuenen en inmiddels een begrip in de regio. Hét onderhoudslabel van BanBouw en inmiddels een begrip in de regio. Bij Fixxed zijn we gespecialiseerd in reparatie- en planmatig onderhoud, renovaties, verbouwingen en restyling van vastgoed zoals woon- en zorgcomplexen, onderwijsgebouwen, commercieel vastgoed en nog veel meer. Onze organisatie groeit en bloeit. Ter uitbreiding zijn wij daarom op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde allround vakmannen-/vrouwen binnen onze onderhoudsteams Dagelijks Onderhoud en Kleinschalige renovaties.

Bij Fixxed werk je in een prettige werkomgeving waar jij jezelf ongetwijfeld thuis voelt en je verder kunt ontwikkelen. Wij zien onze collega’s als het verleden, heden en vooral de toekomst.

Over de functie

Als Service- en Onderhoudsmonteur bij Fixxed is geen dag hetzelfde! Met een volledig ingerichte bus waarin niets qua materiaal ontbreekt rijd je door de regio Noord-Brabant om de meest diverse reparatie- of renovatieklussen uit te voeren. Denk aan het verhelpen van storingen, schade of calamiteiten, een verbouwing van meerdere badkamers en leefruimtes in een appartementencomplex of aanpak van een volledige restyling binnen een complex van onze opdrachtgever. Hierdoor kom je veelvuldig over de vloer bij bewoners en gebruikers van het betreffende vastgoed. Kortom: werk jij graag met je handen én met mensen? Dan is de functie van service- en onderhoudsmonteur jou op het lijf geschreven!

Herken jij jezelf?

Achtergrond
Je hebt ervaring in een allround functie en beheerst alle facetten van het timmervak. Je bent iemand met liefde voor het vak en levert graag uitstekende kwaliteit
Communicatie
Je communiceert graag en makkelijk met mensen en bent het visitekaartje van onze organisatie
Familiebedrijf
Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf
Rijbewijs
Je beschikt over een geldig rijbewijs B

Dit hebben we je te bieden:

Zoals je leest bieden wij jou als Service- en Onderhoudsmonteur bij Fixxed een uitdagende, diverse en zelfstandige baan, onder de voorwaarden van de cao Bouw en Infra. Zonder goed materiaal is het natuurlijk lastig werken. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd met het juiste materiaal en gereedschap op pad gaat in jouw eigen bus!

Je bent onderdeel van een team met vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook op een fijne manier met je samenwerken. We “fixxen” het samen! We zijn een warm en betrokken familiebedrijf. Onze personeelsvereniging zorgt er daarom voor dat er op zijn tijd leuke activiteiten worden georganiseerd; van bijzondere barbecues, zomerse sportdagen tot aan uitgebreide kerstvieringen.. aan een goed feestje ontbreekt het niet in onze organisatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Er is altijd ruimte voor eigen ideeën en creatieve oplossingen waardoor je binnen Fixxed zeker niet hoeft stil te staan!

Kortom; een organisatie waar iedereen zich thuis voelt. We hopen dat je dat binnenkort zelf komt ervaren!

vacature-fixxed-uitvoerder

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  contact-opnemen-banbouw-vera

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Vera Raaijmakers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact met haar op via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Met ZZP’ers gaan wij graag in gesprek om de mogelijkheden van een loondienstverband te bespreken.

  Acquisitie wordt niet gewaardeerd.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-16056745
  040-2831905