Vacature projectmanager

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

Als projectmanager is het jouw doel om de bouwwens van de klant optimaal te vertalen vanaf een schetsontwerp naar een realiseerbaar bouwproject. Hierin is het van belang dat je het projectplan kan uitdenken met oog voor de kwaliteit, budget en planning. Je draagt zorg dat projecten zowel financieel als technisch ontwikkeld worden ter realisatie van een optimaal projectresultaat.

Wat ga je doen?

Als projectmanager heb je een actieve rol en samenwerking met de opdrachtgever en betrokken stakeholders in zowel de SO, VO, DO en TO fase. Uiteraard werk je met veel verschillende mensen samen. Je stuurt je projectteam aan met daarin o.a. projectleiders, planvoorbereiders en BIM-coördinators. Daarbij heb je een nauwe samenwerking met externe partijen zoals architecten, constructeurs en ingenieurs.

werken-bij-banbouw-projectmanager
banbouw-projectleider-vacatures
vacature-banbouw-projectmanager-werken-bij

Je adviseert en begeleidt de interne besluitvormingsprocessen om de bouwwens van de opdrachtgever binnen de bouwtechnische als financiële mogelijkheden optimaal te kunnen realiseren.

Herken jij jezelf?

Ervaring
Je hebt ruime werkervaring in de (technische) projectontwikkeling
Opleiding
Je hebt hbo+ werk- en denkniveau in bouwkundige richting
BIM
Je werkt volledig in BIM
Vrijheid en verantwoordelijkheid
Je vindt het prettig om je werk naar eigen vrijheid en verantwoordelijkheid in te delen
Communicatief sterk
Je kunt gemakkelijk communiceren met alle betrokken partijen
Overtuigend
Je bent overtuigend en besluitvaardig
Leiding geven
Je weet hoe je je team optimaal kan sturen en coachen

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een goed gevulde orderportefeuille met toonaangevende projecten en vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Naast de mooie arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw en Infra beschikken wij over een personeelsvereniging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij BanBouw.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905