Vacature projectleider

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

Als ervaren projectleider realiseer je samen met gedreven collega’s diverse uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbranche. Denk hierbij aan het bouwen van een hotel, de transformatie van een monumentaal pand naar een appartementencomplex of de realisatie van een complete woonwijk. Als jij hier klaar voor bent en over de juiste bagage beschikt, drinken we graag een kop koffie met je!

Wat ga je doen?

Als projectleider werk je nauw samen met, én je coacht, je bouwteamcollega’s. Samen met hen zorg je voor een prachtig eindresultaat. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de (tijd)planning, kosten, kwaliteit en veiligheid, bewaak je de inkoopschema’s en stem je meer- en minderwerk af met betrokken partijen. Daarnaast heb je oog voor verbeteringen op het gebied van (bouw)processen en projecten.

Herken jij jezelf?

Ervaring
Je hebt ervaring als projectleider in utiliteits- en woningbouwprojecten
Familiebedrijf
Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf
Opleiding
Je hebt hbo werk- en denkniveau
Diversiteit
Je houdt van diversiteit in projecten
Communicatief sterk
Je kunt makkelijk communiceren met alle betrokken partijen in de bouw
Vrijheid en verantwoordelijkheid
Je vindt het prettig om je werk naar eigen vrijheid en verantwoordelijkheid in te delen

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een goed gevulde orderportefeuille met toonaangevende projecten en vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Naast de mooie arbeidsvoorwaarden uit de cao Bouw en Infra beschikken wij over een personeelsvereniging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij BanBouw.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905