(Meewerkend) Voorman / Voorvrouw Facilitaire dienst

20 - 40 uur

Welkom bij JAN Facilities

JAN Facilities biedt werk voor iedereen die wil werken. Mensen die ergens anders geen kansen krijgen, maar wel echt willen werken en de juiste instelling hebben, krijgen bij JAN de mogelijkheid om op te bloeien. Met behulp van onze gemotiveerde collega’s leveren wij een vakkundige dienstverlening in schoonmaak, hospitality, groenonderhoud en bouw- en werkplaatsondersteuning. Help jij ons mee in onze missie?  

Over de functie

In de functie van (meewerkend) voorman/ voorvrouw van de Facilitaire dienst van JAN Facilities stuur je dagelijks een groeiend team van buitengewone medewerkers aan. Tezamen met het team zorg je dat de kantoren, werkplekken, (gezamenlijke) ruimtes, etc. van diverse klanten en opdrachtgevers (op diverse locaties) er dagelijks er op hun best uitzien. Hierbij vervul je niet alleen de rol van voorman/ voorvrouw, maar tevens ook die van coach. Je ondersteunt de collega’s binnen het team op een sociale manier en helpt hen verder ontwikkelen en groeien, zowel als persoon als in hun functie.

Wat ga je doen?

Jouw werkdag begint dagelijks met een dagstart. Een moment om samen met het team de dagplanning door te nemen en gezamenlijk op te starten. Je behoudt het overzicht, zorgt dat men over de juiste materialen en bestellingen beschikt om goed van start te gaan en waar nodig ben jij niet beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken en tezamen met het team de klus te klaren.

Vacature-meewerkend- voorman-voorvrouw-facilitaire-dienst

Naast het aansturen van een team van buitengewone medewerkers ben je ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om onze facilitaire dienstverlening. Met de kennis van onze dienstverlening in het achterhoofd weet jij in te spelen op de wensen en behoeftes van onze klanten. Je kijkt daarbij ook kritisch naar onze werkprocessen binnen de facilitaire dienst en zoekt manieren om deze te optimaliseren. Zo creëer je mogelijkheden en weten we als team weer een tevreden klant te bereiken.

Herken jij jezelf?

Teamleider
Mensen op een sociale manier aansturen en daarmee in hun kracht zetten is jou op het lijf geschreven.
Vastberaden
Je bent niet bang voor een uitdaging en denkt in kansen en mogelijkheden.
Positiviteit
Je bent iemand die positief in het leven staat en dit op een energieke manier uitstraalt.
Flexibel
Je bent flexibel ingesteld.
Verantwoordelijk
Jij beschikt over gezonde dosis verantwoordelijkheid.

Dit hebben we je te bieden:

Om je dit tot in de puntjes uit te leggen, kunnen we het beste eens een keer samen koffie drinken. Maar om je toch alvast een tipje van de sluier te geven:

 • Een veelzijdige functie waarin je een belangrijke rol speelt voor zowel jouw team als onze klanten en facilitaire dienstverlening. Elke dag geeft je kansen en mogelijkheden om een verschil te maken en trots te zijn op wat er samen wordt bereikt.
 • Een kans om samen met ons een bijdrage te leveren aan het creëren van werk- en leefgeluk, voor iedereen!
 • Een organisatie die denkt in mogelijkheden en kansen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling/ groei centraal staat. Zo zetten we iedereen in zijn of haar kracht.
 • Onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf én een gezellig team aan collega’s.

vacature-banbouw-projectleider-bangroep-werken-bij

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  jan-facilities-dirk-drouen

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze collega Dirk Drouen.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met hem via 088-0227123 of info@janfacilities.nl.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  info@janfacilities.nl
  06-51423219
  088-0227123