Welkom bij BanGroep

In 1926 werd aannemersbedrijf BanBouw opgericht en bijna 100 jaar later is de organisatie uitgegroeid tot de BanGroep: een hechte bedrijvengroep in de bouw- en vastgoedsector, waar naast BanBouw nog zeven andere bedrijven deel van uit maken. Met meer dan 180 collega’s, verdeeld over de hele groep, werken wij in een open, informele en familiaire cultuur: schouders eronder, afspraak is afspraak en lachen is een must. Wij houden ervan om sommige dingen net wat anders te doen. Gaat iedereen naar links, dan slaan wij rechtsaf. Ga jij met ons mee?

Wat ga je precies doen?

Als HR medewerker ben jij de steun en toeverlaat van al onze timmermannen/vrouwen en onderhoudsmonteurs binnen BanBouw en Fixxed. Het leuke daarvan is dat je regelmatig de medewerkers op de bouwprojecten bezoekt, zodat de lijnen lekker kort blijven. Niet alleen onze eigen harde werkers krijgen jouw aandacht, ook voor zzp’ers, leerlingen en stagiaires ben jij het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie.

Samen met je collega’s Tessa, Chantal en Inge zorgen jullie er samen voor dat alle operationele HR zaken van instroom tot uitstroom worden opgepakt. Soms een hele klus, maar door elkaar te versterken, is er zo weer een karwei plat.

 • Werving en selectie: werven, vacatures opstellen, sollicitatie gesprekken voeren, leidinggevende adviseren, contracten opstellen, bespreken en verwerken.
 • Planning: wekelijks plannen van het bouwpersoneel, schakelen met uitvoerders, schakelen met externe bureaus.
 • Externe krachten: werven, introductiegesprekken voeren met ZZP’ers en leerlingen, opstellen en verwerken van contracten van ZZP’ers, begeleiden van leerlingen, administratief verwerken van gegevens, contact met scholen.
 • On- en off boarding: organiseren en administratief verwerken van in- en uitdiensttreding van personeel.
 • Personeel: Zorgen voor de juiste arbeidsvitamine, werknemers bezoeken op de bouwprojecten, dossiervorming, verzuimbegeleiding, overleggen met leidinggevende van medewerkers, scholing en opleiding verzorgen.

Herken jij jezelf?

Wet- en regelgeving
1-5 jaar ervaring op gebied van arbeidswetgeving en personeelszaken
Schakelen en plannen
Geen dag is hetzelfde, dus jij weet je snel en flexibel te plannen
Initiatief
Je staat zelf op om op zoek te gaan naar de informatie die je nodig hebt
Jij als persoon
Bent toegankelijk, overtuigend en een echte motivator
Familiebedrijf
Je voelt je helemaal thuis is een hecht en betrokken familiebedrijf en bouwt samen met ons verder aan het personeelsbeleid en professionaliteit
Voeten in de klei
Je schiet in je werkschoenen en stapt de bouw op om betrokken te blijven met de medewerkers

Dit hebben we je te bieden:

Om je dit tot in de puntjes uit te leggen, kunnen we het beste eens een keer samen koffie drinken. Maar om je toch alvast een tipje van de sluier te geven:

 • Een solide arbeidscontract onder de voorwaarden van de cao Bouw en Infra (UTA) met onder andere tijdspaarfonds, individueel ontwikkel budget en reiskostenvergoeding.
 • Flexibiliteit in werktijden en een mooie kantooromgeving
 • Je bent onderdeel van een warm en betrokken familiebedrijf.
 • Je werkt nauw samen in een hecht team met 3 HR collega’s.
 • We vragen enige zelfstandigheid, maar krijgt daar flexibiliteit voor terug.
 • We hebben een actieve personeelsvereniging. Ofwel aan een goed feestje en leuke activiteiten ontbreekt bij BanGroep niet.
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrels.

https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2023/07/online-content-creator-marketing-bangroep-vacature.jpg

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905