Financieel medewerker

32 - 40 uur

Welkom bij Lemon Suites

Lemon Suites is een full service dienstverlener die vastgoedeigenaren én huurders ontzorgt in het hele traject van verhuur tot en met beheer. Een woning (ver)huren is bij ons een feestje: we houden het graag simpel, duidelijk én persoonlijk! Wij van Lemon Suites staan klaar voor vastgoedeigenaren die het beheren van vastgoed en/of verhuur uit handen willen geven. Maar ook voor huurders die op zoek zijn naar een nieuwe woning.

Maar genoeg over ons. Laten we het over jou en deze nieuwe functie bij Lemon Suites!

Zoek jij een afwisselende en verantwoordelijke uitdaging als financieel medewerker? Fungeer jij als ideale sparringpartner? Lever jij graag een actieve bijdrage aan de groei van een jonge organisatie waar een persoonlijke benadering centraal staat? Is jouw antwoord op deze vragen “ja”? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou als financieel medewerker bij Lemon Suites!

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve zaken binnen de beheer- en verhuurportefeuille van Lemon Suites. Jij behoudt hierbij het volledige overzicht en zorgt dat alle werkprocessen optimaal en soepel verlopen.

Zo draag je zorg voor een goede registratie van de vastgoedadministratie in ons efficiënte beheerssysteem Bloxs en verzorg je een accurate boekhouding en (maandelijkse) facturatie. Ook bied je ondersteuning bij de opzet en inrichting van nieuwe nieuwbouw- en beheerprojecten. Je geeft jouw deskundige advies over alle financiële aspecten van het vastgoedbeheer, met als doel een tevreden klant en huurder. Onder financiële aspecten verstaan we onder andere: de terugkerende verwerking van servicekosten, aansprakelijkheids- en assurantie-kwesties.

lemon-suites-financieel-medewerker-vacature
lemon-suites-financieel-medewerker-vacature-eindhoven
lemon-suites-financieel-medewerker-vacature-solliciteren

Daarnaast krijg je er energie van om proactief aan de slag te gaan met de verdere optimalisatie van onze financiële en administratieve processen zodat we als groeiende organisatie verder timmeren aan onze gezamenlijke ambitie; onze filosofie als allround en fullservice dienstverlener op het gebied van beheer en verhuur van onroerend goed nog verder uitbreiden in Nederland!

Herken jij jezelf?

Ervaring
Je hebt ervaring in een financieel administratieve/ boekhoudkundige rol
Kennis
Kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van (VvE) beheer is een grote pré, maar leergierigheid om je hierin volledig vast te bijten en zelfstandig zaken uit te zoeken vinden wij net zo passend
Communicatieve vaardigheden
Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Wanneer je daarnaast ook de Engelse taal goed beheerst scoor je bonuspunten bij ons.
Digitaal
Affiniteit met het werken in softwaresystemen en digitale processen
Groeien
Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en denkt naast jouw werkzaamheden als financieel medewerker graag mee om zowel collega’s als de organisatie te stimuleren, te helpen groeien en te ontwikkelen
Samenwerken
Het teamgevoel is erg belangrijk binnen onze organisatie en we zetten graag samen onze schouders onder elkaar om successen te behalen
Uithangbord
Je streeft net als ons naar een goede klantgerichtheid en -vriendelijkheid om zo onze klanten goed te bedienen
Structureel werken
Gestructureerde en accurate werkwijze

Dit hebben we je te bieden:

 • Ruimte en vrijheid voor eigen initiatief en goede ideeën waarbij we samen vorm geven aan de verdere groei en ontwikkeling van onze dienstverlening, service en organisatie.
 • Onderdeel van een vakkundig, betrokken en bruisend team aan collega’s. Nét zo bruisend als onze kantoorlocatie midden op Strijp-S in Eindhoven.
 • Een goed salaris passend bij jouw niveau en werkervaring.
 • 24 + 3 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Gezellige personeelsuitjes en diverse leuke activiteiten
 • Je “barista skills” ontdekken en vergroten met onze uitgebreide espressomachine. Onze dienstverlening is namelijk niet het enige dat op én top moet zijn, ook onze koffie!
 • Mooie ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie
 • Uitstekende pensioenregeling, zonder maandelijkse werknemersbijdrage.
 • Een laptop van de zaak.

lemon-suites-financieel-medewerker

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*Sleep bestanden hierheen of

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Chantal Bongers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact met haar op via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Torenallee 65, 5617 BB Eindhoven
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-12732865
  Telefoonnummer
  040-2831905