Welkom bij BanGroep

In 1926 werd aannemersbedrijf BanBouw opgericht en bijna 100 jaar later is de organisatie uitgegroeid tot de BanGroep: een hechte bedrijvengroep in de bouw- en vastgoedsector, waar naast BanBouw nog zeven andere bedrijven deel van uit maken. Met meer dan 180 collega’s, verdeeld over de hele groep, werken wij in een open, informele en familiaire cultuur: schouders eronder, afspraak is afspraak en lachen is een must. Wij houden ervan om sommige dingen net wat anders te doen. Gaat iedereen naar links, dan slaan wij rechtsaf. Ga jij met ons mee?

Over de functie

Een initiatiefrijke, creatieve en enthousiaste content creator, daar zijn wij naar op zoek. Ter uitbreiding van ons huidige marketing- & communicatieteam zoeken wij een echte creatieveling die haar of zijn ideeën omzet naar de gaafste, mooiste en meest boeiende content voor de verschillende social media kanalen van onze organisaties en hun projecten. Kortom, jij zorgt er in deze functie voor dat onze organisaties nóg beter op de kaart worden gezet.

Wat ga je precies doen?

Als content creater ben jij binnen ons Marketing & Communicatie team verantwoordelijk voor de social media kanalen en online uitingen van de BanGroep en al haar bedrijven. Hierbij hoort onder andere het bedenken en uitzetten van social media posts op basis van zelfgeproduceerde content in woord en beeld, het opstellen van (digitale) nieuwsbrieven en de contentkalender maken en bewaken. Daarnaast beheer en onderhoud je samen met je collega’s de verschillende websites binnen de BanGroep.

Ook het schrijven van aansprekende teksten is echt voor jou weggelegd. Of het nu een persbericht of een boodschap op social media betreft, jij weet waar en hoe je aandacht kan krijgen van verschillende doelgroepen en wat daarvoor nodig is. Samen met je collega’s van de afdeling stem je alle content af, waarbij ieder zijn eigen specialisme inzet. Je hoeft het dus niet alleen te doen! Wij kunnen je van alles leren en natuurlijk maken we ook graag gebruik van jouw kennis, eigen ideeën en je enthousiasme. Eén ding is zeker: bij ons krijg je de ruimte om jouw creativiteit de vrije loop te laten.

Om het wat overzichtelijker te maken hebben we een aantal taken die horen bij deze functie hiernaast voor je opgesomd.

vacature-marketing-communicatie-3
vacature-marketing-communicatie-4
vacature-marketing-communicatie-1
online-content-creator-vacatures
 • Je bent het eerste aanspreekpunt op onze social media kanalen
 • Je houdt je bezig met het maken en aanpassen van content voor de invulling van onze online kanalen, zoals social media, de websites en nieuwsbrieven
 • Je beheert en onderhoudt de social media contentkalenders
 • Het schrijven van aansprekende teksten voor verschillende doelgroepen en doeleinden is voor jou geen enkel probleem

Herken jij jezelf?

Creatief en resultaatgericht
Je zet je creativiteit in om verrassende ideeën en concepten te ontwikkelen voor content die perfect past bij de doelstellingen die we samen willen behalen
Teamspeler
Je houdt van samenwerken. In een klein en hecht team zoeken we samen steeds weer naar vernieuwende invalshoeken
Nederlandse taal
Je beschikt over een creatieve beheersing van de Nederlandse taal, in zowel woord als geschrift. Zelfs zonder ChatGPT 😉
Kennis van grafisch ontwerpsoftware (Adobe CS, Canva)
Jij beschikt bij voorkeur over (enige) ervaring in werken met grafisch ontwerpsoftware zoals Adobe CS en Canva
1-3 jaar ervaring
Wij zijn op zoek naar iemand die 1 tot 3 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie en/of opleiding
Bekend met WordPress
Je hebt bij voorkeur ervaring met WordPress. Onze websites zijn nagenoeg allemaal opgebouwd in WordPress. Dus heb je daar ervaring mee? Fijn!
Aanvulling
Het belangrijkste is dat jij moet passen als persoon. Je vult ons aan in kwaliteit, leergierigheid, nieuwsgierigheid en gedrevenheid.

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een inspirerende en prettige werkomgeving met vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Bij onze bedrijven krijg je de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Wij houden ervan om sommige dingen net wat anders te doen. Gaat iedereen naar links, dan slaan wij rechtsaf. Ga jij met ons mee?

Naast de mooie arbeidsvoorwaarden staan er jaarlijks diverse leuke activiteiten op het programma. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij een van de bedrijven binnen de BanGroep.

https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2023/07/online-content-creator-marketing-bangroep-vacature.jpg

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905