Welkom bij BanGroep

In 1926 werd aannemersbedrijf BanBouw opgericht en bijna 100 jaar later is de organisatie uitgegroeid tot de BanGroep: een hechte bedrijvengroep in de bouw- en vastgoedsector, waar naast BanBouw nog zeven andere bedrijven deel van uit maken. Met meer dan 180 collega’s, verdeeld over de hele groep, werken wij in een open, informele en familiaire cultuur: schouders eronder, afspraak is afspraak en lachen is een must. Wij houden ervan om sommige dingen net wat anders te doen. Gaat iedereen naar links, dan slaan wij rechtsaf. Ga jij met ons mee?

Over de functie

De BanGroep heeft zich de afgelopen jaren in een snel tempo ontwikkelt. Om dit op een innovatieve wijze te doen, moet je kritisch in de spiegel durven te kijken. Ter uitbreiding van ons team met (technische) bedrijfskundigen, zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder. Iemand die onze applicaties en software-systemen nog beter wil inzetten, graag het naadje van de kous wil weten en (net zoals ons) de behoefte heeft om continu te willen verbeteren. In deze functie help jij de organisaties van de BanGroep om meer data gedreven te werken en succesvol te innoveren met data en software-systemen!

Wat ga je precies doen?

Als applicatiebeheerder draag jij zorg dat applicaties en software-systemen optimaal worden ingezet zodat de bedrijfsprocessen efficiënt verlopen. Je richt applicaties in, bewaakt dat systemen op de juiste manier worden gebruikt en lost knelpunten op.  Je maakt analyses van knelpunten en onderzoekt de situatie om behoeftes te herkennen. Daarnaast werk je mee aan de uitvoering van verbeterpunten, zoals o.a. het coachen van medewerkers in het gebruik van de applicaties en het slim toepassen van IT-mogelijkheden (in samenwerking met de leverancier). In deze functie heb je veel contact met alle collega’s binnen heel de organisatie.

bangroep--werken0applicatiebeheerder-vacature

Of het nu een monteur, receptioniste of projectleider is, jij helpt ze vooruit in het operationeel gebruik van de applicaties en software. Daarnaast werk je mee aan verbeterprojecten. Met jouw positief-kritische blik zijn wij scherp op onze data en systemen, verbeteren we waar we kunnen en blijven wij in ontwikkeling!

In het begin zal je focus vooral liggen op het aannemersbedrijf BanBouw. Gedurende de samenwerking groei je ook door binnen de overige entiteiten van de BanGroep.

Herken jij jezelf?

0 – 3 jaar ervaring
Wij zijn op zoek naar iemand die 0 tot 3 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie en/of opleiding
Opleiding
Hbo werk- en denkniveau richiting (technische) bedrijfskunde/ICT
Affiniteit
Affiniteit met ICT en software
Analytisch vermogen
Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en wil graag het naadje van de kous weten
Hoge diversiteit
Je schakelt makkelijk tussen diverse taken en projecten. Geen dag is hetzelfde bij ons
Toegankelijk en behulpzaam
Je bent toegankelijk en vindt het leuk om mensen verder te helpen
BouwWorks
Nice to have: kennis van BouwWorks

Dit hebben we je te bieden:

Wij bieden je een inspirerende en prettige werkomgeving met vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. Bij onze bedrijven krijg je de vrijheid en ruimte om zelf vorm te geven aan je rol. Wij houden ervan om sommige dingen net wat anders te doen. Gaat iedereen naar links, dan slaan wij rechtsaf. Ga jij met ons mee?

Naast de mooie arbeidsvoorwaarden staan er jaarlijks diverse leuke activiteiten op het programma. Van zomerse sportdagen, bijzondere barbecues tot aan klinkende kerstvieringen en nog meer mooie evenementen.

In het leven zijn er weinig zekerheden, maar we durven met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te beweren dat de kans groot is dat je je snel thuis voelt bij een van de bedrijven binnen de BanGroep.

bangroep-open-sollicitatie

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  bangroep-marketing-communicatie-medewerker-tessa-chantal

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Tessa Mom.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-57149074
  040-2831905