Allround timmerman/-vrouw

32 - 40 uur

Welkom bij BanBouw

BanBouw werd in 1926 opgericht als Bouwonderneming Aldenhoven Nuenen. Bijna een eeuw later heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, middelgrote aannemer, die met name actief is in de regio Zuidoost-Brabant. Ons bedrijf telt ruim honderd vaste medewerkers die zich richten op projectwoningbouw, utiliteitsbouw en commercieel vastgoed.

Bij BanBouw is altijd ruimte voor talentvolle, kundige en ambitieuze collega’s. Mensen die zelfstandig kunnen werken maar zich ook in teamverband lekker voelen. Mensen die resultaatgericht te werk gaan, initiatief nemen en onze projecten tot een succes maken.

Over de functie

Samen met je collega timmerman en de uitvoerder vorm je een hecht team. Jullie samenwerking maakt de bouw van het project van begin tot einde tot een succes! De projecten van BanBouw zijn dusdanig divers en breed, dat er iedere keer weer een nieuwe uitdaging op je staat te wachten. Van de bouw van een exclusieve villa tot een complete woonwijk en van een hotel tot een uitbouw van een winkelcentra. Je vindt bij ons altijd wel een project dat past bij jouw kwaliteiten, kunde en je ambities.

Wat ga je doen?

Als timmerman voer je alle voorkomende stel- en timmermanwerkzaamheden uit. Je zet detailmaatvoering uit, stelt profielen, maar bekistingen, stelt- en monteert deuren/kozijnen en je verzorgt alle (af)timmerwerkzaamheden.

banbouw-timmermensen-vacatures

Je informeert de uitvoerder over de voortgang, uitvoering en bijzonderheden op de bouw en komt samen met de uitvoerder tot oplossingen bij technische afwijkingen. De plek waar je werkt is afhankelijk van de locatie van het project, maar deze zijn veelal gevestigd in de regio Zuidoost-Brabant.

Herken jij jezelf?

Ervaring
Je hebt ervaring als timmerman binnen de bouw van nieuwbouwprojecten
Collegialiteit
Je werkt graag in een vast team
Familiebedrijf
Je voelt je helemaal thuis in een hecht en betrokken familiebedrijf
Diversiteit
Je houdt van diversiteit in projecten
Rijbewijs
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Communicatief sterk
Je kunt makkelijk communiceren met alle betrokken partijen in de bouw

Dit hebben we je te bieden:

Bij BanBouw werken we met vakkundige collega’s die niet alleen op een goede, maar ook prettige manier met je samenwerken. We hebben je een goed gevulde orderportefeuille met veel gevarieerde bouwprojecten. Daarnaast bieden we je goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de Bouw&Infra cao. Ook beschikken we over een personeelsverenging die er voor zorgt dat er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op het programma staan. We zijn een warm en betrokken familiebedrijf, waar iedereen zich thuis voelt en waarin je de ruimte krijgt. We hopen dat je dat binnenkort zelf komt ervaren.

banbouw-timmermensen-vacature

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  vera-raaijmakers-bangroep-hr-vacature

  Interesse?

  Geweldig! Wij kunnen namelijk niet wachten om een nieuwe collega te verwelkomen! Solliciteer direct door het contactformulier in te vullen of klik hier om een appje te sturen naar onze HR collega Vera Raaijmakers.  Mocht je toch nog eerst iets meer willen weten over deze vacature neem dan contact op met haar via 040-2831905 of hr@bangroep.com.

  Met ZZP’ers gaan wij graag in gesprek om de mogelijkheden van een loondienstverband te bespreken.

  Acquisitie wordt niet gewaardeerd.

  Adres
  Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
  E-mail
  hr@bangroep.com
  06-16056745
  040-2831905