ellie-worms-banbouw-bangroep-nuenen

Ellie Worms-van Poppel

"Ik kende BanBouw al via een vorige werkgever en hier wilde ik voor mijn gevoel wel werken. En dat gevoel werd na mijn eerste gesprek alleen maar sterker, want er was een klik. Ik zag mezelf al zitten, in dat moderne en lichte pand. Gelukkig zagen ze mij ook zitten."

Je kunt hier héél mooie dingen doen.

In september 2015 begon het allemaal, het BanBouw-avontuur van Ellie. Ze solliciteerde op de functie van werkvoorbereider en kwam als beste uit de bus. “Ik kende BanBouw al via een vorige werkgever”, zegt ze. “Daar wilde ik wel werken. En dat gevoel werd na mijn eerste gesprek alleen maar sterker, want er was een klik. Ik zag mezelf al zitten, in dat moderne en lichte pand. Gelukkig zagen ze mij ook zitten.”

Ellies dag begint bijna altijd achter haar computer. ,,Het eerste uur plan ik geen afspraken. Ik wil eerst mijn mail bijwerken en de tijd hebben om netjes op berichten te kunnen reageren. Daarna ga ik vaak op pad. Heb ik gesprekken met kopers, of besprekingen met onderaannemers. Daarbij is mijn bouwachtergrond een groot voordeel. Ik ben niet afhankelijk van anderen, maar kan de antwoorden op bouwgerelateerde vragen ook zelf vinden. Dat doe ik dan ook. Ik ga natuurlijk geen dag wachten als ik iets zelf kan oplossen.”

Hoewel BanBouw geen heel traditioneel bedrijf is, zijn de meeste collega’s waarmee Ellie te maken heeft mannen. Of het lastig is, als vrouw in de bouwwereld? “Totaal niet. Ik ben opgegroeid tussen de jongens. Ik heb de opleiding Bouwkunde gedaan en daar waren de vrouwen ook in de minderheid. Ik kan goed met mannen overweg en houd wel van hun directe manier van communiceren. Ben maar gewoon lekker duidelijk. Recht is recht, krom is krom.”

De kans dat Ellie nog een hele poos bij BanBouw rondloopt, is behoorlijk groot. BanBouw is tevreden en Ellie ook. Ze besluit: “Hier krijg je veel vrijheid en de ruimte om je eigen draai ergens aan te geven. Als je initiatief toont en laat zien wat je in huis hebt, kun je hier héél mooie dingen doen!”

ellie-worms-banbouw-bangroep

BanBouw

Neem contact op met BanBouw in Nuenen
Adres
Collseweg 23, 5674 TR Nuenen
Telefoonnummer
040-2831905
E-mail
info@banbouw.nl