De BanGroep en Helmond Sport slaan handen ineen: “Samen gaan we elkaar versterken en tot mooie resultaten komen”

12 juli 2021

Vol trots mogen we melden dat de samenwerking tussen de BanGroep en Helmond Sport een feit is.  Op het nieuwe tenue, dat morgen door Helmond Sport wordt gepresenteerd, prijkt vanaf heden het logo van de BanGroep. “Wij maken graag onderdeel uit van deze enthousiaste en betrokken club”.

Vanaf vandaag is de BanGroep partner van Helmond Sport. En we zijn geen vreemde in de regio. Onze bedrijven zijn namelijk op verschillende manieren betrokken bij de stad Helmond. Zo is Place for Bizz Business Centers met een groot aantal kantoorruimtes gevestigd aan de Steenovenweg en zijn BanBouw en Rezidenz Development bezig met de realisatie van Oranjekade. Onze naam verbinden aan een grote regionale club als Helmond Sport is dan ook een logische stap.

Eén sterke familie als basis

“De basis van onze organisatie is een hecht familiebedrijf, met een hoge betrokkenheid en een platte organisatiestructuur”, aldus Gijs van Doorn, directeur van de BanGroep. “We zijn een groeiende en gezonde Brabantse organisatie, vol ambitie. Dezelfde cultuur en ambitie zien we ook terug bij Helmond Sport. Het enthousiasme en de betrokkenheid binnen de club is ontzettend hoog. Daar maken wij graag onderdeel van uit!”

Match!

De BanGroep is vanaf seizoen 2021-2022 te vinden en te zien met verschillende reclame-uitingen in en rondom het SolarUnie Stadion van Helmond Sport. “Wij zijn ontzettend trots om BanGroep te mogen verwelkomen op ons wedstrijdshirt. Samen gaan we elkaar versterken en tot mooie resultaten komen”, aldus Antoine Beije, commercieel manager bij Helmond Sport.

De BanGroep wenst Helmond Sport, de spelers en supporters in het bijzonder, een fantastisch nieuw seizoen.