BanGroep Beweegt App

We gaan het jaar goed beginnen!

Wil jij samen met ons het jaar goed beginnen? Dan hebben wij iets leuks voor jou: een app waarmee je door te wandelen of fietsen leuke items kunt verdienen.

Met de Ban Beweegt App gaan we jou bewuster maken van hoeveel je beweegt per dag. De app stimuleert jou om iedere dag voldoende stappen te zetten. Want in beweging blijven is belangrijk en gezond!

De app is bedoeld voor alle medewerkers van de BanGroep. En ja, wij weten dat er binnen onze bedrijvengroep diverse collega’s zijn die geen kantoorbaan hebben maar juist fysiek werk verrichten. Toch raden we iedereen aan om de app te gebruiken. De reden is simpel. Het maakt je bewust van je fysieke inspanning én het levert je ook nog eens hele leuke cadeaus op.

Meedoen is dus dubbel winnen!

https://www.bangroep.com/wp-content/uploads/2022/11/Fitcoin-app-1-640x480.png

Wandel en spaar voor leuke prijzen via de app!

2
3
4
5
6
7
8
Fitoins

Hoe werkt het? 

Wanneer je de Ban Beweegt App installeert verdien je ‘fitcoins’ door stappen te zetten of te fietsen. Voor iedere 1000 stappen verdien je 1 fitcoin. Hoe meer stappen je zet, hoe meer je verdient. Je fitcoins kun je vervolgens weer uitgeven aan leuke items in de app.

  1. Het is belangrijk dat je een stappenteller op je telefoon hebt staan, die je stappen kan meten en ze kan doorgeven aan de app die wij gebruiken. Gebruik je Android, download dan de Google Fit app. Op een Iphone kun je gebruik maken van Apple Gezondheid. Dit staan standaard op je telefoon.
  2. Download daarna de It’s my life App in de Google Play Store of de App Store.
  3. Registreer je door je emailadres in te vullen en voer je naam en achternaam in.
  4. Verzin een wachtwoord en maak hierbij gebruik van minimaal 8 tekens, een getal en een hoofdletter.
  5. Ga akkoord met de privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden.
  6. Vul de juiste Community code in: BanBeweegt2023
  7. Bevestig je registratie via de link die je ontvangt op het door jou opgegeven emailadres.
  8. Klik op de knop ‘Start met verdienen van fitcoins‘ en volg alle stappen om jouw account te voltooien en stappenteller te koppelen. Zorg er voor dat je alle meldingen accepteert en aanzet!
  9. Go! Start met het sparen van leuke items.
De kleine lettertjes

Ban Beweegt start op 9 januari 2023. Vanaf deze datum kun je starten met het verzamelen van fitcoins. Deze kun je gedurende het jaar uitgeven. Maar let op! aan het eind van het jaar komen je fitcoins te vervellen. Je begint het jaar daarop weer opnieuw met sparen.

Vragen?

Heb je nog vragen of problemen met inloggen? Bekijk de veel gestelde vragen hieronder of stuur een mail naar support@itsmylife24.nl
Zij helpen je graag verder. Je ontvangt binnen enkele uren een reactie.

Registratie fietsen

De app heeft soms moeite met het registeren van het aantal gefietste kilometers. Merk je dat de app je gefietste kilometers niet goed bijhoudt? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

De eerste 50 fitcoins krijg je van ons cadeau!

Deze ontvang je nadat je voor de eerste keer bent ingelogd in de app.